Måndag 23/5

24. maj, 2016

Ljusa ljumma sommarkvällar, ja nu är det kanske inte sommar ännu kalendermässigt räknat men det känns som den är här😀 Vi var ute och gick en kvällsrunda med hundarna upp till Djursätra by och vi hittade ett hus till salu med underbar utsikt över rapsfält. Det är beläget längst ner i området och större delen av trädgården låg helt utan grannars insyn. Ett trevligt äldre par bor där och vi fick komma in och kika. Fick en härlig varm känsla för stället. Eddie, min äldste son och hans sambo Ebba tittar runt efter hus och vi hjälper de att ha lite koll. De vill ut på landet och ingen dum idé som de sa att komma lite åt vårt håll💋Det är visning nu på onsdag. Jag ringde dem direkt när vi kom hem. Hade jag och Magnus inte bott så bra som vi gör nu hade detta ställe helt klart varit av intresse. 

Måndag, veckans första dag har varit till belåtenhet. Frukost med älsklingen på altanen, därefter fixade jag till mig och åkte in till jobbet. I dag var det banne mig rullatorträff i stan tror jag för de tre första kunderna var innehavare av en sådan. Denna kategori av kunder tar oftast lite längre tid är rara men kan vara lite påfrestande. Dagen förlöpte väl med kunder och varor. Vår sömmerska hade hjälpt mig med klänningen som behövde justeras. Provade den när jag kom hem och insåg att det inte vart tillräckligt🤔Får ringa henne igen i morgon och se om hon har tid för detta. Väl hemma lagade min älskling till lite kvällsmat. Han har varit ledig idag och handlat och donat hemma. Skönt för mig att landa hemma och sitta ner vid dukat bord. Vardagslyx. Vi åt på altanen, svalt och härligt. Efter promenaden med hustitten åkte vi till Hjo och åt glass. Blev lite sugna på hemvägen, ja på glass alltså🤪

Nu ska vi strax gra kväll här. Töserna sover redan och Magnus ska duscha och jag ska ta en runda i damrummet. Han har tidig start i morgon, runt5 tiden. Detta innebär förvisso att han är tidig hemma. Han blir den som får hämta köttet i morgon. 14 kilo kött som jag ska läga i marinad på onsdag. Färskt kött från närområdet. Det blir toppen det. 

Nu önskar jag er alla en skön kväll och en godnatt. Kram😘