Söndag 22/5

23. maj, 2016

I dag har jag gjort av med massor med energi men har fått en hel del påfyllt med underbara gospelkören, älskade Lotta och mina barn, ja min älskling också naturligtvis. Det är läggdags här och vi ska snart lägga våra trötta kroppar i renbäddad säng😀En fullspäckad dag har vi haft och jag och Magnus synkar så fint ihop och jag är så glad för det. 

Vaknade 8:30, hade givetvis vaknat innan dess men natten har varit lite si och så. Blir lite bättre i natt med en vovve mindre då Wera är tillbaka i stan. Det var otroligt varmt redan så tidigt, en riktig sommarmorgon. Gav de små mat och fixade vår frukost. Skönt att sitta och njuta i lugn och ro 💋 När Niklas vaknat hjälpte han Magnus att sätta upp den andra markisen, den satte de vid tvättestugefönstret. Toppenbra! Jag bytte i sängen, tvättade allt och hängde ut. Flisan hjälpte mig i köket, vi förberedde även lunchen. Hel kyckling idag med vikål, lök mm. Vi drack 11-kaffe, åt lunch och därefter åkte ungdomarna hem till Niklas för kalas. Jag och min älskling fixade til oss och begav oss till St:Helena kyrka inne i Skövde. Mötte kantorn och den del av kören som ska vara med på lördag, resten av mina barn samt Lotta. Vi övade BA BA- WETHU samt -I en värld full av liv och det blev riktigt bra. 🤩En timma senare fylldes kyrkan med resten av kören och vi övade inför vår konsert. Kyrkan blev mer än halvfull, kan man säga så? Det var ju ett underbart väder så man tänkte att folk satt hemma och i sina trädgårdar men kul att se att det uppskattades det som var arrangrat. Det är sådan power att sjunga i denna stora kyrka och känslan blev -halvvägs till himlen. 

Efter konserten åkte vi hem till Ada och Signe som blev lyckliga och vi bytte snabbt om och gick ut med dem en runda. Därefter blev det powerwalk upp till byn och tillbaka. Underbart detta. Magnus har gått ner 10 kg och jag är så stolt över honom. 🤪Vi åt lite kvällsmat ute på altanen som nu var lite svalare än vid lunchtid, Magnus vattnade vårt kommande gräs samt våra odlingslådor som vi sått lök, morötter och sallad i. Vi gick igenom allt som vi ska ha på lördag och insåg att vi köpt allt och bara bröd ska inhandlas på fredag. Känner just NU att vi har koll. Det är ju flera som är involverade och ska hjälpa till. 

Min älskling hämtade en flaska champagen från källaren, han tyckte vi skulle skåla in den kommande bröllopsveckan❤Lättdrucken må jag säga och perfekt kyld. Finns ju många anledningar till att han blir min.

En härlig dag, glad och nöjd och tömd och påfylld energimässigt. En ny arbetsvecka strax här, jobbar fram till och med torsdag därefter ska jag laga mat, duka mm tillsammans med min stora familj.- ja min familj är ju alla de som jag valt att ha omkring mig- vilka vi valt Magnus och jag samt barnen, och släkt. 

Godnatt alla kära läsare. Det glädjer mig att ni blir fler. Hoppas ni haft en skön helg och att veckan börjar bra. Det ska bli varmt i morgon också.Gött.

Puss och kram och energibooster kommer här😘