Fredag 20/5

21. maj, 2016

Snabba ryck må jag säga. Idag kom det meddelande från PRV att vårt namn ska kungöras och efter det ska det då bli namngivning. Kan ju avslöja att jag redan övat på ev ny signatur och underskrift😀Magnus tycker det låter lite adligt, fniss. 

Idag har jag mått mycket bättre, fick tränat i morse och det stärkte mig. Sovit ganska bra och inga röriga drömmar. Magnus kom hem 04:30 och det innebar frukost med enbart flickorna. Wera löper och hon låg allt snällt i sin korg första delen av natten men fram på morgonkvisten tyckte jag allt det var trångt och gissa vem som krypit upp😋Magnus fick byta sängkläder. Enda nackdelen med tikar. Visst, man måste inte ha dem i sängen men det hade jag ju inte heller, från start. Skönt ute, lite lätt regn i morse och man känner att det är sommar på gång. En helt annan luft. In till jobbet det har varit en behaglig dag med trevliga kunder vissa lite mer osäkra på vad de vill ha. Det händer ju inga mirakel i provhytterna som många önskar🤪Slutade 16 och gick till Hemtex, ville ha tvättlappar i frotté men de hade inga så jag gick till Kicks och köpte lite highlighter, primer mm och en mascara. Insåg att det kan ju kanske vara kul att ha nästa lördag. Ja, nästa fredag ska det vara dukat och klart. Buffén ska vara i kylen på bygdegården, all dricka ,tårta och snacks ska vara på plats. Magnus och jag lär vara lite nervösa kanske övar vi en svängom, lite vals..Vi planerar att ha champagnefrukost på lördagsmorgonen, det ska bli lyxigt. Vädret ser i nuläget ut att bli rätt bra nästa helg. Det kan ju ändra sig, bara det blir uppehåll får man vara nöjd. 

Sitter nu och väntar på Flisan och Niklas. De har grejat med hans bil hela eftermiddagen. Detta med att barnen blir äldre innebär massor av vuxentid. Ibland är det underbart och ibland vill man ha allihop hemma omkring och ha det som det var när de var mindre. Men då bara för ett par timmar..🤩man får distans till allt och livet kommer liksom in i en helt annan fas när ungarna blir stora och har egna liv. Det är då tur och skönt att man själv då är relativt ung och pigg så man kan ta vara på del två av livet. Vi är där nu Magnus och jag och vårt liv ska vi försöka förgylla med bra saker, mycket kärlek, glädje och allt det där som vi inte kunnat göra innan av olika anledningar. -Det ska va gött å leva, helt klart. 

I morgon är det arbetsdag för mig men övriga familjen tar helg. Magnus ska hämta 2 markiser som jag hittade på blocket, helt nya och rätt färg. Kul. 

Nu ska jag lägga mig. Min älskling kommer inte förrän framåt 2 tiden, suck. Hoppas ni haft en bra vecka, önskar er en fortsatt fin fredagkväll. 

Puss och kram från mig❤