Torsdag 19/5

20. maj, 2016

Den här dagen är en utav de få dagar som jag helst vill glömma, stryka ett streck över och gräva ner. Även jag påverkas medvetet och omedvetet av saker runt omkring. Jag tror jag skrivit och berättat vid något tillfälle om att jag känner av saker då och då, lite svårt att kortfattat ge en logisk förklaring men låt oss säga att jag är lite extra känslig för atmosfäriska störningar🤪Idag har min dag varit tung och jag har känt mig som ett vrak. Komtraster till den ljusa härliga gårdag. Ingen fel att den här dagen blev sån här men enormt jobbigt. Vaknade tidgt och tänkte ge Viking en omgång, eller tvärtom men kände att det var skönt att ligga kvar då jag inte skulle vara på jobbet förän 12. Vi åt frukost jag och min älskling, vi plockade fram de fina korten som vi ska ha i kyrkan och jag började göra hål och knyta ihop dem. Tog en paus och gick upp och bäddade och det var DÅ kom en stark känsla helt plötsligt över mig och jag fick en hård klump i bröstet, blev gråtfärdig och kände mig hur ledsen som helstHJÄLP! vad hände? Jag gick runt i rummen på ovanvåningen där jag befann mig och gick in i övriga somrum och rum, känslan fanns där hela tiden men eskalerade i sovrummet och i vårt badrum. Rent förtvivlad över denna starka sorgekänsla. Gjorde mig i ordning inför jobbet, gick ut för att säga hejdå till Magnus som var ute i trädgården och trimmade. Han tittade lite konstigt på mig och snabbt berättade jag för honom om vad som hänt och så kom gråten. Magnus blev väldigt påverkad för han VET hur jag är och fungerar. Värst är nog att jag inte kan sätta någon händelse eller orsak till detta plötsliga. 

Jag åkte till jobbet och strax innan Skövde släppte klumpen men jag kände mig fortfarande ledsen. En hel del att göra med både kunder och nya varor. Skönt det.Slutade 16, åkte till mor och far för veckostäd. Di gamle satt och kollad hockeyn. Hem och mötte upp min massagekund och under tiden jag masserade tittade jag till i spegeln och där var mitt vanliga ansikte igen. Jag kan lova er att om de som känner mig väl hade sett mig idag då hade de blivit oroliga. Har inget pokerface och är dålig på att dölja. Jag fick ny energi av massagen och så är det ofta att jag levererar massor men fyller även på- win-win😀Efter min kund åkt åt jag lite och fortsatte med de fina korten. Det klarnade upp och det blev en fin kväll. Ringde Magnus som varit orolig för mig idag. Han sa att han aldrig sett mig på det viset. att jag sett ut som om hela min släkt dött på en och samma gång. Han berättade att han mått skit för han blev så påverkad av det som inträffade.

Lite gnabb i hans släkt efter den ene broderns bortgång-helsyskon-halvsyskon etc, vem ska ärva vad..jobbigt för Magnus och hans systrar som menar väl för alla. Suck så trist.

Nu ska jag strax lägga mig med mina små grisar. Flisan är trött efter nationella prov och vill ha helg. Hon är duktig och kämpar på så oerhört bra. Stolt och lycklig mor är jag.❤Jag är "barnvakt" till Wera, hon löper och är lite extra retlig mot Ada som tycker att hon är efterhängsen och störig. Fick duscha Ada eter kvällspromenaden, hon hade parfymerat sig med nått från helvetet kändes det som. 🤒

Den här dagen ville säga mig något. 

Godnatt och sov så gott. Längtar oerhört efter Magnus och i morgon.