Onsdag 18/5

19. maj, 2016

Har gjort ett inlägg under rubriken - klimakteriet. Vi kommer ju dit allihop förr eller senare och vi fungerar mer eller midre rätt så lika tror jag och får mer eller midre lika besvär och kan nog dela med oss av erarenherter tips och knep😀jag hade en jobbig vecka förra veckan men är nu återställd för att vi haft umgänge och det är det bästa botmedlet genrellt. På alla plan.

Kom nyss hem efter en körövning och idag var enseblem utökade med 2 trumpeter som gav lite skav i öronen🤪Det blir naturligtvis bra på söndag. En bra övning med attityd🤪Gött, me like. 

Har haft en lyxig dag, vaknade efter 8 idag och åt frukost med älsklingen. Han blev ledig idag. Skulle varit en extradag som ledingen missat att schemalägga men Magnus blev inte ledsen för det. jag for till jobbet och började 10. En bra dag med jämt flöde. Träffade min kollega som vart pratsjuk. Slutade 16, hem till Magnus som hade förberett lite mat till oss. Middag och mys och som jag skrev i klimakteriebloggen så ur ren medicins aspekt så... nja jag åtrår min blivande och vi har det bra även sexuellt. Som jag skrivit förut, jag känner mig rik. Hade min lycka kunnat räknas i pengar vore jag miljonär💋

Åkte tillbaka in till Skövde och min älskade kör. Hade genrep inför söndagens välgörenhetskonsert. Glad och upprymd efter denna övning, som alltid då..Min älskling hade dukat upp med vin, ost och bröd, riktigt romantiskt och spelade Peter le Marc som han vet att jag älskar så hade det inte varit bröllop på gång så hade kvällen varit bäddad för frieri❤

Nu har det blivit läggdax och supernöjde med dagen i sin helhet. De dagar jag spenderar med  Magnus som idag både frukost, efftermiddagstimmar och kväll är rena lyxen och fyller på mig med allt. Yes, i do love him alot. 

Godnatt mina vänner. Delar gärna med mig av min härliga värme. 

Kram😘