Tisdag 17/5

18. maj, 2016

Intresset ökar och det känns riktigt roligt att ha så många "följare". Jag skriver ju faktiskt "bara" om mitt liv och om mina dagar hur det sett ut, ibland är de rätt ordinära och ibland har det hänt en hel del, precis som för alla andra. Den här dagen har varit helt vanlig och lite BEIGE!

Vaknade 7, det blev 4 km idag. Det var riktigt skönt att få det gjort. Har fått lite knaster i mitt knä och det brukar jag ha när jag går ner i trappor men nu hör jag det även på bandet, suck. Det gör inte ont, än. Det är mitt artrosknä och det är lite fram och tillbaka, ibland lite ömt och i bland kan det gå en längre tid utan symptom. Frukost till de små liven och särskilt Ada beter sig som hon varit utan mat i flera dagar🤪Min nyklippte älskling var hemma såpass länge att vi hann äta frukost tillsammans och ta kaffe på altanen i solsken därefter begav han sig söder ut. Jag plockade med tvätt och lite mat att ta med till jobbet. Lugnt på stan och dagen förlöpte utan att jag blev vare sig nedtrampad eller lappsjuk. Låste 18:05 och åkte hem till ett soligt Djursätra. Min masssagekund var redan på plats, en vän till familjen så hon hittade in själv🤩Lite kvällsmat när hon åkte hem och därefter en runda med de små. Kyligt och vinterjackan var inte för varm. Magnus vart pratsjuk så vi har pratat många gånger idag. En lugn kväll här på gården, kossorna har lyttat ut på bete och visst saknar jag dem lite. Var ju ute och kikade till dem nästan dagligen, nu är båsen tomma och korna lyckliga❤ All ren tvätt är inplockat i skåp och lådor. Lite släkt hör av sig när de ska komma nästa vecka och vissa vill komma några dagar innan och vara behjälpliga. Ärligt talat så tänker jag inte så mycket på det, än. Det blir väl på tisdag när köttet kommer och på onsdagen lägger jag det i marinad nr 1. Sedan börjar nog stresståget rulla🙃Eller också kanske jag väljer att missa det..

En dag åter till ända och jag har känt mig trött hela dagen och även min äskling sa att han kände likadant. Ha, det tar på krafterna att beställa resa och sitta och fantisera om 14 dagar LEDIGT!

Hoppas ni haft ni bra tisdag, i morgon är en ny fräsch dag!

Kram och godnatt💋