Söndag 15/5

16. maj, 2016

Det namnförslag som vi lämnat in blev inte godtaget eftersom det var snarlikt ett annat. Vi fick beskedet i torsdags och ha sedan dess har vi klurat. Idag föddes det och det kändes ritkigt bra. Två nästintill lika namn samt ett helt annat har vi nu skrivit in och ska posta det i morgon. så namnbyte blir inte aktuellt innan midsommar.

En riktigt bra dag med mycket innehåll. Duggrenf och 8+endast men vi har sått gräs b.la. Vaknade halv 8 men somnade om en timma till🤩det suger med mello så man blir trött. Vi åt frukost tillsammans och därefter satte vi oss och kolla olika namnförslag på PRV. Vi fick det till slut och vi hoppas detta nya går igenom och godkänns.  Vi gick ut och sådde klart gräset. Det räckte inte riktigt till. det blev en tur till ett regnigt Hjo och hem & Hobby. Inte så mycket vi hittade där denna gången. Så vi åkte in till Skövde och Hemtex. Där hittade vi det vi ville ha i rätt nyans. Ville ha lite nytt till köket. Hungriga var vi så det blev Burger king på hemvägen. Magnus tog en runda på Viking och jag strök och lade på det nya i köket. Tjusigt😀Jag är så glad över att Magnus är så tålmodig och vill vara med och handla. Han tycker om när låter honom ha åsikter. Det är ju inte bara mitt hem även om jag är bäst på inredningsfronten så vill jag ha med hans åsikt. Magnus är nästan alltid nöjd med mina val och det är skönt.

Nu sitter vi och gäspar men ska se en film strax. Vi har bastat och då blir man lite gott slö🤪Vi fick i osslite kvällsmat, idag bockwurst och grönsaksröra. Mumsfilibabba! Bastun hade varit på ett tag så den var härligt varm. Signe ligger fortfarande kvar..

En vacker solnedgång kunde vi beskåda här på gården. Älskar dessa ögonblick som aldrig är det andra likt och aldrig kommer tillbaka. Både häftigt och lite vemodigt för vissa solnedgångar är så hänfört vackra att man vill se dem igen och det blir inte samma på foto. Vi ska boka vår resa till Irland i morgon och det ska bli så coolt. En riktig semester, det har jag inte haft på 25 år tror jag. Hoppas ni alla haft en skön och avkopplande helg även om vädret varit som det måste ett tag. Ja, så här kallt behövs ju inte men regnet behövs💋Ny arbetsvecka i morgon och har 6 dagar denna veckan. 

Nu ska jag mysa till det lite med mr M och njuta av tillvaron.

Puss och kram, en godnatt  hoppas jag ni får. 😘