Fredag 13/5

13. maj, 2016

Trött men nöjd efter en ledig dag med mycket innehåll som jag är nöjd med 😀Vaknade på tok för tidigt, urk. Försökte somna om men attans, det gick inte. Skulle tagit Viking i hampan men Heidi sov över så jag roade mig med att fixa frukost till den lilla stora dottern ❤Vi satte oss ute på altanen men när det var dax för kaffet flyttade vi in. Lite kyligare denna morgon. Skjutsade Heidi till bussen och åkte hem och inväntade min massage kund. Bäddade, tvättade mm. Punktlig var hon och därefter åkte jag till till Tibro till Lotta. Vi lunchade på ett ställe strax intill och maten var riktigt bra. Fin sallad mm. Vi körde ner till torget och tittade på blommor och hittade rosor i kruka i RÄTT FÄRG, med murgröna och brudslöja blir detta en gotländsk brudbukett🤪och det tar jag med mig till kyrkan. Ska vattna på dem bra så de blir stora och fina. När bröllopet är över planterar jag ut dem i rabatten, som ett minne. 

Mötte upp min far i stade och vi gick till Kapp Ahl och vi hittade fräsch skjorta och benvit cardigan. Byxor ska vi lösa nästa vecka. Följde med pappa hem till Solbacken och städade och det var behövligt. Därefter åkte jag hem och satte på en maskin tvätt. Röjde rent i köket och plockade undan. Röja undan är väl lite överdrivet hemma hos oss men jag gjorde ett generellt tag med blommor, rena kläder och en sväng ute i rabatterna och drog upp NÄSSLOR!! Utfodrade de små liven. Lilla älskade Flisan är hos sin Niklas över helgen, han fyller 19 idag. En kille som vi är mycket glada över att ha i vår familj💋

Sitter och väntar på min älskling. Han blir sen idag p.g.a trafikolyckor på hemvägen, ledsamt och tragiskt. det är ju mycket folk ute på vägarna i kväll. Jag har tagit fram inköprlista och ska fundera lite över vad vi ska köpa in till vår buffé, så kom det ett brev från PRV- det namn vi ville antaga var för likt ett redan befintligt så nu återsår att hitta ett nytt som VI känner oss bekväma med. Tänka, tänka..

En fin dag har jag haft och  det blir en lugn kväll med lite nachochips, vitlöksdip och ett glas rött🤩bara mr M som fattas. Men han dyker ju upp vad det lider.

Önskar er alla en fin kväll, de ska bli lite regn men misströsta inte, naturen skriker efter en omgång nu och efter regn kommer sol sägs det ju.

Kram till er alla som är mina följare, vänner eller enbart nyfikna. ❤

Magnus är lite uppåt efter ett hetskt samtal, vissa genererar lite ny power mer än andra! Han bad mig hälsa att det har sina fördelar att kunna avreagra sig i bland, det lättar liksom.

God afton!