Onsdag 11/5

12. maj, 2016

Det kommer nästan bli som en rockkonsert. Ja kanske inte riktigt då men den reportoaren vi ska köra 22/5 är flera lite "tyngre" låtar där det krävs lite mer kraft i framträdandet, attityd samt leverans av glädje och power. Klart vi klarar det, -var inte orolig Christine😀Kul med dessa låtar som känns mer gospel. Kom nyss hem från en övning som ni förstår och den var rätt bra idag med. Några av oss stannade kvar och snackade igenom inför den 22/5 då vi ska ha genrep inför 28/5, WOW en egen Gospelklör på vårt bröllop🤩Hur många har det? Kul att kunna sätta lite extra touch i kyrkan som fö ibland kan bli lite stel tillställning. 

Vaknade 7, 4 km i klädd gympaskor och trosor och idag "klev" jag mer än vanligt. Tog ut stegen i mer klivliknade gångsätt och det tröttade betydligt mer och kändes kanonbra. Ska fortsätta så. Fixade frukost och Magnus kom ner och åt med mig. Vi hade några timmar tillsammans och hade vi inte haft massa måsten hade det banne mig blivit HÅNGEL!🤪Vi alla behöver sånt, förneka det inte. Det är ett utav våra behov. Jag blir piggare, gladare och mer motiverad mm. Efter frukosten bar det av till Blomsterlandet för inköp av en ny kruka. Därefter Skoakademin och inköp av snygga skor till min älskling. Det blev en sväng till H&M, tekninkmagasinet, apoteket, guldfynd. Vi tog en fika på Rådhuset, kallt i vinden idag brrr. Förvisso mer normal temp idag. Jag gick till jobbet och Magnus på spännande möte. 

En bra dag på jobbet och det var skönt. Gick 18 och tog en sväng till KappAhl. Till kyrkan och sjäng. En bra rolig och lyckad övning. Glad för det. Magnus hade lagt sig när jag kom. Jag fixade matsäck åt honom då han ska upp runt 01. I morgon är jag ledig och har bannemig fulltecknat schema. Ibland är det faktiskt bättre att jobba😙 jag ska inte klaga kanske men ibland behöver man det. Nu ska jag strax besöka damrummet, inte för att pudra näsan inte utan snarare tvätta av den. En betydligt bättre dag idag än i går och med lite gospelpower i kroppen så sover man extra bra❤

Godnatt alla människor, kram!