Tisdag 10/5

11. maj, 2016

God kväll mina vänner här i den rungande cyber. Den här dagen har inte varit en av de bästa men heller inte helt värdelös. Kontraster till gårdagen på vissa plan men sånt är ju livets berg och dalbana. Fått mycket gjort trots att jag kört heldag. Har en hel del saker att fixa. Ni som följer min sida vet att det är grejer på gång😀

Sovit rätt dåligt den här natten som var. Det var för varmt, Ada och Signe låg och knödde på mig  och detta genererade dålig sömn och visst drar det med sig saker in på nästa dag. Frukost runt 7:30 idag var det skyigt ute och inte fullt så varmt. Lätt att vänja sig vid den härliga värmen. Mganus vaknade till kaffet idag med. Vi har massor att prata om och vi diskuterade om allt möjligt. Jag blev tvungen att duscha och bege mig till jobbet. Magnus började senare på em. Tråkiga tider för oss när vi inte ha kvällarna tillsammans, men det växlar ju. Han är ledig i morgon och vi får ett par timmar på förmiddagen och då ska vi köpa skor till honom mm. Jag har min kör på kvällen och jag längtar dit.

Dagen på jobbet var förhållande vis lugn. Men jämt flöde. Det kom ner en indier och ville spå mig men jag avböjde. Han stod och väntade på? Ja att förslka övertala  mig antar jag. I säkert 10 min stod han och väntade och till slut gav han upp😙Vilken knäppgök. Vet att min engelska är helt ok så förstod gjorde han . Han tyckte väl jag var snygg, haha! Stängde butiken 18 och begav mig hem. Satte in kycklinklubbor i ugnen, kryddade dem ordentligt. Signe välte ner en utav de fina krukorna som jag kpte häromdagenväxten gick att rädda . Tänkte vattna det kommnade gräset och så lossnade munstycket från slangen och jag lyckades inte få dit det. Surt ooch förbannad blev jag. Maten var god i allfall och jag tog en sked Nutella till efterätt. MUMS🤪Det blev en kvällsrunda med vovvarna och nu sitter är det strax läggdax. Är tröttare den här kvällen då natten inte var så bra. Mycket småsaker har blivit gjort idag. Kantorn fick jag tag på och han kommer och övar med mig och Magnus i kyrkan innan vi har vår konsert den 22/5, toppenbra för då är ju kören på plats. Smidigt. 

Hade ett samtal med Magnus idag och han har ibland en tendens att höja rösten och låta irriterad. vet i princip att han inget menar med det men jag tycker inte att det är ok och idag tog jag illa vid mig. Kanske för att jag är trött och massor att få till och är kanske extra känslig. 

Nu ska jag göra kväll och lägga mig. I morgon är det en ny dag med nya timmar att fylla. Hoppas ni haft en fin dag💋

För vissa utvalda finns det en extended del av dagens blogg. 

NATTI