Söndag 8/5

9. maj, 2016

Värme genererar lust, så är det. Fåglarna har varit som galna hela dagen och farit fram och tillbaka , hit och dit, in och ut i olika kryp in här runt huset. jag har varit full av lust till allt möjligt och mycket av mina lustar har jag fått utlopp för men några ligger och väntar...😀Magnus blir dessvärre sen i natt och jag får vackert  invänta morgondagen. En fantastisk dag. WOW! Rena rama sommaren. 

Vaknade tidigt, skulle gått på Viking men någonting tog emot. De små liven fick sin beskärda del och släpptes ut i sommaren❤Frukost till mig och Magnus, kidsen ville ha sovmorgon. Magnus åkte till jobbet och jag satte mig och försökte planera upp min dag. Lite tvätt hängde jag ut och bäddade. Flisan och Niklas blev snabbt klara och vi åkte in tille Rusta. Jag hittade inte riktigt det jag letade efter, köpte söta rosa ljus. Flisan och Niklas åkte hem tlll garaget och jag forsatte med mitt stök här hemma. Eftermiddagen tvättade jag staketet runt altanen  samt de två på framsidan. Ska fortsätta i morgon. Magnus trodde han skulle bli klar och hemma kring 21 en ack nej...Vattnade det kommande gräset.

Nu är det strax läggdax och jag är faktiskt trött😘 En lång dag, full av lite av varje. Jag är glad, nöjd och tacksam och i morgon är det en ny dag. Hoppas ni haft en skön helg med mycket njuta! jag börjar 13 i morgon så lite förmiddag med min älskling ska det bli🤩

Godnatt och sov så gott. Kram , önskar en skön morgondag. ❤