Tisdag 3/5

4. maj, 2016

Känner mig glad, nöjd och tacksam😀Har många saker att vara glad, nöjd och tacksam över men just idag är jag extra av allt. 

Har nyss slagit mig ner i tvsoffan efter ett långt arbetspass och nu är det bloggtime innan läggdax. Min älskling började sent idag och är alltså hemma sent, runt 01 i natt. Lägger mig innan såklart. Har heldag på jobbet i morgon plus min kör så det blir en lång dag även i morgon. Idag har massor blivit gjort. Är ni också sådana att ni skriver upp allt ni har att göra och bockar av när det är klart? Så gör jag för att få en överblick vad som ska prioriteras och vad man ev kan skjuta upp😎 Det blir ju alltid en del småsaker som man tänker att man får gjort i förbifarten men så tar det antagligen längre tid att få till än de stora projekten. Har kunnat bocka av några och det känns bra. har 4 rubriker på min lista- INNE-UTE-BILARNA-BRÖLLOPET. På torsdag är det röd dag och det innebär LEDIG den här gången och då ska jag och Magnus ha fixdag genrellt. 

Sov till 8 idag med. Gäsp..Smög upp och gav de små liven sin beskärda del och fixade frukost till oss. Morgonmys med gemensam frukost. Detta är lyxig vuxentid🤪Älskar att vara vuxen. Tänk om man hade vetat detta när man var 30 att livet skulle bli så mkt bättre runt 50. Magnus och jag hann med några meter nät och nu tog det slut och det är endast några få småställen kvar så vi köper kompostgaller resterande och pusslar ihop. Ett projekt snart klart. Jippiiee! Ett underbart väder har vi varit berikade med och jag njöt av bilturen in till stan. Jag började 11 idag och det var en jämn dag med bra försäljning, kul. Slutade 16 och hade ett spännande möte som föll ut bättre än väntat. Känns bra att vara eftertraktad och få erbjudanden som man kan pussla ihop med sitt övriga och dessutom anpassar sig efter mina förutsättningar och möjligheter, kan det bli bättre? Glad i hågen gick jag ner till det nyöppnade fiket för att fira lite. Hallonpaj , vaniljsås och kaffe. Ringde min älskling och pratade av mig💋 Åkte hem och gick ut en promenad med Ada och Signe sedan körde jag igång med tvätt och städ. Damsög hela huset, pust och torkade alla golv utom trägolven. 350 kvm så visst är jag trött. Lagat kyckling. målat naglarna har jag också hunnit med och nu återstår endast en dusch. Nöjd och belåten efter en bra dag på alla plan så glad, nöjd och tacksam avsluta jag kvällens blogg och hoppas ni haft en fin/bra dag med fint innehåll. 

Godnatt och sov så gott, kanske morgonkaffet i solsken. Kram💋