Kosläpp och Silverfallen

1:a Maj bjöd verkligen på riktigt försommarväder. Vi är så glada för det för vi var där i dag och kikade ut vart vi ska ta våra bröllopsfoto. Så vackert där uppe så alla ni som inte varit där kan jag rekomendera nu så här i vår och snar försommartid, åk och se detta underbara ställe🤩

Det hade regnat när vi gick upp. Magnus gick idag ut och hissade flaggan. Inte så många tillfällen per år det infaller 2 flaggdagar i rad. Vi åt vår "nya" frukost tillsammans. kokt ägg, youghurt med hallon och kaffe efter det. Blir mer mätt på detta än grötfrukosten. Märkligt men sant. Magnus fixade mat till de små och jag duschade så begav vi oss in till Skövde och hämtade upp Heidi. Det var fortfarande molning när vi släppte av hundarna hos mina föräldrar. Inte lämpligt att ha dem med på kosläpp🤪Det var kul att se alla dessa kor som stått inne en hel vinter som blir så glada att komma ut så de hoppar och skuttar. Vi åt kanelbulle och drack mjölk som gården bjöd på. Strax intill ligger Bergs bygdegård där vi ska hålla vår kommande fest och där mötte vi upp Ola och Elisabeth. Ola ska vara fotoansvarig ochh han är så duktigt. Vi pratade med Carina som håller i trådarna kring verksamheten på bygdegården och vi kikade över att allt fanns som vi kommer att behöva. Vi skissade upp hur borden ska stå, buffén, baren, bandet mm. allt kommer bli toppen. Älskade Lotta hittade upp till oss 😘efter många om och men. GPS är bra för det mesta men banne mig inte alltid. Nöjda efter gott fika åkte vi till Silverfallen som också ligger i närheten och provfotade. Himlen hade blivit näst intill blå och en tempratur på 17 grader. Vi hittade flera bra ställen där upp och vi har valt ut 2. Ola blev nog nöjd han med. Vi kommer att få ha med nått annat än finskor den dagen för det kan vara lerigt om det regnat dagarna innan. Det kommer bli toppen det med känner vi. 😀Efter besöket uppe i Berg åkte vi till mor och far och jag veckostädade. Vi tog med de små hem igen, handlade på Kvantum och körde hem Heidi. Hemma värmde vi soppa och åt lunch/middag på en och samma gång därefter kom mina söndagskunder för massage. De hade med sig ägg och sockerkaka. Trevligt. Jobbade ett par timmar sedan fortsatte jag och Magnus att sätta upp stolpar till staketet. Kvällsfika lite sent och nu har min älskling lagt sig och väntar på mig- ska bara först🙃Vi har haft en fin dag och nöjda med dagens projekt. Nu återstår bara resten..

Hoppas ni haft en fin helg, nu kommer ny vecka med nya utmaningar. Härligt. Godnatt och en fin start på veckan önskar jag er.

Kram till alla fina vänner ❤