Lördag 30/4

1. maj, 2016

WOW! Jag och Magnus är nyss hemkomna från Missionskyrkan i Värsås där de höll rockkonsert med ett jättebra band från Tidaholm som heter Gentlemens. Riktigt bra. Innan de började spela så var det Valborgsfirande med eld, tal, körsång- Sköna Maj välkommen till vår bygd igen, trallalalla..Vi tog varsin lott där intäkterna går till utbygge/ombygge av kyrkan. Vi åt korv med bröd och fikade, kaffe med tre sorters kakor och pengarna för det går till scouterna så i kväll har vi visat upp oss i byn och gjort rätt för oss till det som håller Värsås vid liv. Jättemycket folk och gemytligt😀Vädret var också som det ska på Valborg, mulet blåsigt och kallt. I morgon börjar ju första halvårets vackraste månad där allting händer som vi väntar på. Naturen kommer att slå ut i grönskande skrud med blomsterprakt i i väldoft, sol och värme kommer att omsluta oss och tina upp även den frusnaste av själar. Låt oss med hela vårt hjärta ta emot MAJ månad. varmt välkommen❤

Hissade flaggan 8.00. Åt frukost med min älskling idag och det var mysigt. Längesdan jag fick hälla upp kaffe åt honom. Vi har ju inte haft en frukost gemensamt denna vecka förutom den i lastbilen. När jag gjorde morgonritualerna i efter frukost så säger Magnus att han längtar till vårt bröllop. Det var så fint sagt och jag höll på att borsta tänderna och kunde inte riktigt landa i det han sa då men har sugit på det han sa hela dagen💋HAN längar...ja min älskling. Så glad och lycklig över att han känner så. Jag begav mig till Lidköping och vår butik där. Älskar att jobba där. se folket flanera på gågatan och kika in i butiken och bli fångade av vår kunskap. Det är så roligt. Det var en bra dag med många trevliga kunder som var glada att Maxmode kommit till stan. Kul.Nöjd och belåten åkte jag hem hem till Skövde, hämtade upp Heidi och Wera. Skjutsade Heidi till en bjudning och tog med Wera hem till oss. Jag lagade till en härlig middag med 2 olika sorters fisk, ramslökssås och lite annat gott. Jag målade klart stenarna till vårt bröllop och de blev fina🤩 So far so good. Vi tog ut de små en sväng och åkte därefrer upp till Värsås och firade Valborg. Trevlig. I morgon väntar en ny dag med mycket viktigt och trevliga saker. Kosläpp och forsatt planering..och några timmars jobb.

Hoppas ni hade en bra Lördag och en fin kväll, kanske med eld samt tillbehör. I morgon är det 1:a maj och det innebär ju en hel del för vissa. 

Oavsett så ha en skön Söndag och njut av den. Kärlek till de flesta, ok då- alla behöver det och jag är inte snål...

Puss på er och godnatt💋