Fredag 28/4

30. apr, 2016

Man brukar säga så att någonting är eller inte är ristat i sten och damernas namn skrev jag nu i kväll med färg för jag tyckte det var något enklare😀I morgon eller på söndag blir det herrarnas stenar och sedan målar jag dit lite mönster, en blomma eller någonting annat som jag känner för. 

Idag har jag också varit frusen. Tror det beror på väderleken, lite kyligt på jobbet är det också. Vi har kavaj att använda men jag blir kall om nästippen och händerna så man får varna damerna i provhytterna som man ska hjälpa. Endel tycker det är toppen att bli nerkylda🤪Hade soppa med mig idag och den gjorde gott. Vaknade 7, gick upp och packade upp gardiner, påslakan, kuddvar mm som jag köpt och slängde in detta i omgångar på snabbprogram i tvättmaskin. Allt man köper luktar ju just nytt och den lukten likväl som gammalt är inga dofter jag tycker om. Älskar att öppna upp till matsalen på morgonen och gå igenom den. Stänger alltid dörrarna till den då Ada vid ett par tillfälle gjort en pöl därinne. Jag har antagligen missat att hon stått vid altandörren, TYST. När solen lyster in i det vackra rummet ja, så blir man lite upprymd.

Jag åkte in till Skövde och hämtade upp Heidi. Hon skulle åka ut till oss och vara sällskap åt de små under dagen.  Min kollega var redan på plats i butiken och förmiddagen förlöpte och ett lugn låg över ruljansen men så plötsligt efter lunch så bestämde sig tydligen alla på en gång och så var vi fullt upptagna med allt möjligt och varor kom i mängder och kunder i drivor🤩Tänk sådana kontraster. Slutade 17, köpte 2 små penslar, handlade på Hemköp och åkte sedan hem. Min älskling var redan hemma och hade tränat ett pass. Bra det. Lagade till en sallad med köttbullar, broccoli, ost mm och gjorde en vitlöksdressing som blev underbar. Åt på tok för mycket både jag och min älskling. Flisan är hos sin Niklas i helgen så vi blir ensamma jag och Magnus. Spännande...🙃Nu har Magnus lagt sig. Han somnade sött i tv soffan. Han har ju varit uppe sedan 2 i natt den kraken. Jag ska strax lägga mig också, jobbar i morgon i Lidköping. Det ska bli kul. På kvällen ska vi till våra vänner som ska vara värdpar och umgås lite och söndag blir det kosläpp i Berg, till Silverfallen med Ola och Elisabeth, Conny och Lotta och Heidi. Vi ska kika ut lämplig plats för fotografering den 28/5. Så ska vi till bygdegården och se hur vi ska ha borden mm. Det blir en intensiv men rolig helg. Jobba lite på söndag med söndagsdamerna..

Nej nu ska jag släppa ut de små och besöka damrummet💋hoppas ni haft en bra vecka. Valborg står för dörren. Kanske det blir en brasa i morgon kväll och studentmössa på. Ha en fin lördag. 

Puss och kram 😘