Torsdag 28/4

29. apr, 2016

Mitt mål som jag satte upp till mig själv är nu nått. När jag införskaffat Viking var målet att "gå" 100 meter per minut i viss hastighet och det målet är nått sedan 2 veckor sedan. Jag kör 4o minuter varannan dag och nu känner jag mig stolt och nöjd med den nivån. Jag har aldrig varit en sån person som hållt på att träna och/eller varit fixerad på att svälta mig för att vara smal och sånt skräp för inte tusan mår man bättre för att  jaga ideal, nej njuta av livet innebär att kunna unna sig lite vin, choklad, god mat, osund mat i bland, frossa i chips och dip UTAN att må dåligt och ångra att man åt det. Vi måste leva och njuta och så är det ju bra att röra på sig såklart ur många avseenden. 😀Lite lagom mortion är det alldra bästa, sk vardagsmortion. Den är absolut viktigast. Jag insåg att det var dax att investera i mig själv. Ett knä med artros och ett bäcken som slitit ont sedan 88 då jag till och från varit stundtals näst intill invalidiserad så var det att hålla igång , få mortion och röra kroppen konsekvent som var botmedlet. Ingen annan lösning. Det ÄR svårt att komma igång. Jag har börjat flera gånger och kört på som tusan och sen har jag bara slutat tvärt för att lusten och viljan tagit lika fort slut som den kommit. Känns det igen? När det blir ett projekt att få till det hittar man hela tiden ursäkter för att slippa undan och den enda som man lurar och som får lida är en själv. Jag har inte blivit smalare eller minskat i vikt MEN jag mår bättre, känner mig lättare, är piggare och har mindre eller ingen värk alls. Min pappa som fick ett gåband av oss i födelsedags present han kämpar på och jag ringde honom idag och berättade om mitt mål och vi pratade om ett lämpligt mål för honom. Senare på dagen så messade han mig om sin ökning, så glad jag är för det.💋 

I dag började 1 så jag hann med lite plock på förmiddagen. Vikt lite tvätt, sorterat stenar och skrivit en kladd till infobladet som vi ska ha i byggdegården. Lika bra att trycka det samtidigt. Kallt , grått och trist ute och Ada och Signe fick jag nästan släpa ut innan jag for till jobbet. Lugnt i dag och det kan man ju förstå, att filk inte trånar efter ny bikini när man måste ha vantar och vinterjacka, brrrr🤨Min kollega hade tagit med fika och det var gott med hembakt. Mina bullar i frysen är slut sedan länge så det blir kanske ett helgprojekt, ett trevligt sådant. Slutade 17, hem och fixade till lite middag och matsäck åt Magnus som jobbar tidigt även i morgon. Han lade sig runt 20 efter det att vi bastat. Vardagslyx verkligen. 

Nu mina vänner tänker jag stänga ner datorn för denna kvällen och lägga mig. Vi får hoppas på en smula solsken i morgon kanske. Godnatt och en fin fredag tillönskas.

Kram på er😘