Onsdag 27/4

28. apr, 2016

Visst är det nått visst när män säger söta saker? Jag tycker i allfall det. Som i morse när jag vaknade 7 och kände mig fortfarande trött efter gårdagens enormt tidiga start, ringde min älskling och han var idag påväg upp till Borlänge. Han mådde bra och sa att han kände sig glad. Jag undrarde såklart om det var nått särsklilt och han sa att han var mer kär och förälskad idag. Han hade blivit det i morse🤪åh vad gulligt. Tror jag ska åka med honom på jobb fler gånger. Vet att det är uppskattat. 

Upp när jag prtatat klart med Magnus, åt frukost och suck -så tomt utan mina flickor på 4 ben var. Bäddade och gjorde hårinpackning och ansiktsmask. Det borde man göra oftare så det känns så nyttigt och fräscht. Begav mig till jobbet. En del att göra under förmiddagen och min kollega kom efter lunch. Kände mig frusen till och från och en molande huvudvärk började tonade upp sig, hm. Nös rejält flera gånger under gårdagen så 1+1 kan bli 2 men jag tror jag klarar mig. Brukar inte bli förkyld..😥 Skulle haft taxträff i eftermiddag men avstyrde det. Synd men jag kände mig inte helt 100. Hem till mor och far och hämtade hem mina vovvar och de blev så glada💋

Mn älskling var redan hemma och väntade på mig❤Lagade till en underbar köttfärsgryta och tog ett glas vin till den och faktum är att huvudvärken reducerades. Skönt. Vi beställde lite alpnäring samt justerade kyrkobladet. Magnus var i säng runt 20 och jag satte på en maskin tvätt. Valde ut de stenar som jag tyckte var finast och har nu sköljt av dem för nästa fas. Ni kanske undar om inte Magnus ska hjälpa till med detta men jag har frågat honom och jag fick svaret- du kan det bäst. Förvisso och det är ju lite min hobby att måla och pilla med sånna saker. Nu är det strax dax även för mig att krypa ner. Magnus ska upp runt 01 i natt igen. Jag börjar 12 i morgon. 

Hoppas ni haft en bra dag och en ny fräsch blir det ju snart🤩

Natti natti, puss & kram