Måndag 25/4

25. apr, 2016

Upp i ottan näst intill, tidsoptimister som vi är var vi en kvart sena till vårt möte men som tur var gjorde det ingenting😀Frukost åt vi som vanligt och jag pillade med håret, ja ni vet ju hur vi kvinnor brukar vara. Kom iväg i nästan planerad tid. Till mor och far och lämnade av Ada och Signe. De ska stanna där till i morgon kväll. 

Helt ok både vädret och trafiken. Ett bra möte som avslutades igod tid och vi fick några timmar på stan och gissa vad som prioriterades? Jo vi åkte och kika på Tesla, den nya fina elbilen, vi körde till Harley Davidsson och Honda. Blev riktigt förälskad i en Vespa❤Magnus blev väl inte så begirstrad men vad gör man inte för kärleken sa han...

Ner till Magnus favoritpieria i Järnbrott och jag maxade min med vitlök. Mums. Så kom den stora prövningen-LÄPPSTIFT! Vi styrde kosan ner mot centrum, tog en kaffe i Brunnsparekn efter ett besök inne på LUSH. Jag gick in i en butik med kläder och hittade en tröja som jag redan har fast i ett annat utförande, modell lång. Tog en sväng inne på Sephora men hittade inte rätt färg på nått läppstift. Ner till Nordstan och Åhlens och hittade 2 nyanser som går att matcha till en nästan helt ok nyans. Pust! den killen som hjälpte mig var mycket tillmötesgående och hjälpsam och förstod min frustration. Har ju letat rätt nyans i åratal. 😥Så var det dax för vårt sista ärende i denna stad som har med Magnus förra liv att göra. När vissa inte tar sitt ansvar för sina saker så får vi göra det. Nu är det gjort och en jobbig epok har gått i graven i dubbel bemärkelse. Grattis Magnus- nu är du FRI🤩

Vi stannade till i Alingsås och åt på MAX. En riktig snabbmatsdag. I morgon blir det nått liknaden då det bär i väg till Skåne. Snökaoset började i Alingsås och himlen blev kolsvart och snön bara vräkte ner. Strax inna skara slutade det och temperaturen steg från +2-+8, Jippie.

Nu har vi redan lagt oss. Ska upp halv ett för att åka från Hjo runt 2 i natt. Magnus fick tidigt pass i  morgon😙Jag är ju ledig så jag kan ju sova lite i lastbilen. Hoppas det blir en hyglig morgon vädermässigt för det är ju stranden som är prio för mig. 

Hoppas ni haft en bra Måndag och de flesta har väl fått en lön att glädjas åt en liten stund innan räkningarna betalats. 

Godnatt och sov gott. Om än kort ska vi försöka i allafall.

Kram