Söndag 24/4

24. apr, 2016

8 månader kavr till julafton idag och det har varit snöyra till och från mest hela dagen🤨när vi vill att det ska snöa, ja om 8 månader och särskilt just den 24.e så växer persiljan i godan ro antar jag🤪 nu vill vi ju bara ha VÅR! Men som jag skrev häromdagen att vi får ge oss till tåls tills Valborg är över, sen..

En lugn avkopplande söndag efter hemkomsten från kyrkan i sö:Ryd med Skövde Gospel. Vaknade tidigt med ba-ba-wethu malandes i skallen,  gick upp åt frukost med ett fint snöfall och fågelkvitter. Knepig kombination. Iväg till kyrkan där flera körmedlemmar var på plats och visst var vi lite gäspiga fortfarande. Vi sjöng upp och tur att Christine, vår körledare har tålamod med oss allihopa för det var en rätt knackig start, men som det brukar när det väl gäller så är vi på topp och klarar det galant😀

Hem och fixade lite lunch till mig och Magnus. Han höll på med lite efterpyssel i trädgården. Flisan och Niklas hade redan lagat egen frukost/lunch och baconoset stog som en bris i köket. Älskar dem som TUR är.. Min älskling och jag åt, ungdomarna åkte till garaget och fortsatte med Niklas bil som ska vara klar 14/5. Efter lunch satte vi oss och fick faktiskt färdigt ett bra förslag på det infoblad som ska finnas i kyrkan. Vi ska skicka det till samma ställe som tryckte våra inbjudningskort, en fd klkasskamrat till Magnus. 

Vi kom nyss upp ifrån bastun. Trött faktiskt efter en skön rolig helg. Mina söner är bättre i sina magar, tur det för sådan sjuka är det värsta som finns. Det blir en tidig kväll i säng eftersom vi ska upp tidigt för div ärenden i Göteborg i morgon. Min älskling är också ledig så det blir ytterligare en dag tillsammans❤På tisdag ska jag ha lite micro semester och åka med Magnus till Skåne, han jobbar då men vi ska smita ner till Råå strand och plocka sten. 70 stenar som kommer att bli placerings"kort", det ni🤪Den idén kläckte jag i förmiddags och kändes solklar. Magnus favvostrand i hans gamla hemtrakter så det känns toppen. så nu blir det lite pyssel framöver.

Hoppas ni haft en bra helg trots att vädergudarna inte varit på sitt bästa humör.Att det kommer underbara dagar vet vi ju.

Får önska er alla en godnatt och en bra start på ny vecka, here e go. Kram till alla i etern😘

24. apr, 2016