Torsdag 21/4

22. apr, 2016

Vett och etikett och kutym på ett bröllop, vad ska man följa? Det är ju klart att det är vi, jag och Magnus som bestämmer hur vi vill ha det och visst var det mer viktigt förr att man följde alla regler som finns kring detta så att det blir rätt.  Nu är vi igång med att hitta en bra placering av denna skara gäster och vi har pratat om lite olika idéer och kommit fram till att ha borsplacering. Har ring kantorn idag och det var skönt att ha det gjort. Vi ska höras om en vecka så ska vi se om det ska provspelas så man vet hur allt låter, på riktigt🤩Älskar musik i kyrkan, akustiken ger ståpäls i många musikstycken och psalmer. Psalm 201-En vänlig grönskas rika dräkt, den älskar jag och Magnus tycker om den. En utav psalmerna..Vi ska ha lite annat än sedvanligt i musikväg för övrigt och det ska bli roligt att göra lite annat än det tradionella. Glad över att ha lite tillgångar när det gäller det musikaliska. 

Det har varit blåsigt och kyligt idag och Magnus var ledig på förmiddagen och gjorde klart rabatten. Han är verkligen fantastisk😀Detta jobb han gjort är stort och han kan ju hantera hjullastaren här på gården plus grävmaskin så det underlättade ju en del såklart men tidsmässigt allt han gjort ensam är ofattbart. Nu är det färdigt och nu hoppas vi att gräset ska växa på bra. Jag började 10 idag så jag lät Magnus ha lite sovmorgon så jag gav de små töserna mat och lagade frukost. Därefter begav jag mig in till jobbet. Några köpsugna kvinnor kom ner till butiken. Jag slutade 15 och åkte till Max och tog en hamburgare då jag glömt min lunch. Hem och gick ut en runda med Ada och Signe i blåsten. Sopade av stenarna kring rabatten och rensade bort lite ogräs i stentrapporna. Plockat i ordning på tvätt och lite fix generellt. Satte mig och kikade över gästlistan men var för trött för att få till nått bra. Nu tänker jag göra kväll och krypa ner och invänta min älskling som är ute och kör lastbil. Signe har redan intagit min säng och Ada ligger i soffan och väntar på att jag ska bli klar. 

Himlen var riktigt vacker och skiftade i olika färger efter ett oväder som drog över här under kvällen. Fick några fina bilder men det blir aldrig lika bra som verkligheten. Hoppas ni alla haft en bra dag och en skön avkopplande kväll. Sov gott och ha en fin morgondag.

Kram💋