Tisdag 19/4

20. apr, 2016

Nyss har våra älskade vänner, en 3:e del av VISEX-gänget åkt hem till sitt efter en första genomgång och sammanställning av bröllopet. 70 gäster fick vi det till och några är lite "flytande" fortfarande🤔Vi har också bokat in att åka och kika på bygdegården för att se hur vi ska duka mm. Jag ska ju laga maten så det krävs ju också en del planering så att allt kan göras helt klart dagen innan. Nu måste Magnus och jag se till att göra kyrkobladen och få dem tryckta. De flesta av dem som vi bjöd kommer och det ska bli SÅ roligt. Längtar..ja av flera olika anledningar såklart🤪

En bra dag har även denna varit och jag känner mig nöjd vid utvärdering. Utvilad och ingen värk i morse. Det blåste i natt och kallt i vårt sovrum då vinden låg på men faktum är att det är så gott att nästan frysa en smula och få krypa långt in under täcket. Man sover mycket bättre då. 

Frukost med älsklingen som var ledig idag med. Han har sin 5 dagars "minisemester" och fixar och donar i trädgården så mycket det bara går och i morgon ska vi göra klart rabatten med duk och gräs. Skönt att se en ände på det. Jag har jobbat heldag och en bra sådan. Jämn dag med kunder och varor och min nya fina kaffebruna BH samt trosa från CHANTELLE kom idag😀Because i´m worth it! Glad i hågen begav jag mig hemåt där min älskling stod vid spisen och stekte ägg och korv till kvällsmat. Vi åt,  Lotta och Conny kom strax därefter. Vi fikade och gick igenom vilka som tackat ja, mat och sovplatser, vilka som ville ha hotellrum, sånger i kyrkan mm. Känns avlägset nu men snart så rullar det bara på. Nu är det ånyo läggdax och jag ser fram till i morgon av flera olika anledningar. I morgon har vi en lite speciell körövning b.la. En bra dag hoppas jag att ni haft och en fin kväll. 

Kram mina cybervänner och sov så gott💋