Måndag 18/4

18. apr, 2016

Min älskling, vem faller inte för hans leende och glittrande ögon❤Ada och Signe gör det definitivt. De älskar honom, ja det gör örviga flickor i den här familjen. Min brors lilla tös Idun har favorisrat Heidi och Magnus. Snäll, trevlig, omtänksam, kärleksfull är 4 ord som man direkt förknippar med honom, men det finns fler..

Vi kom nyss upp från bastun. Vi är så tacksamma för vårt hus och allt som ingår i det. Vi har allt, kan ingenting mer begära.😀Så skönt att basta en ruggig kväll som denna. Det blåser ute, kyligt och riktigt innekurarväder. Magnus målade ju om golvet i en något ljusare nyans för ett litet tag sedan och jag och Heidi möblerade om och planlösningen blev luftigare och allt blev toppen. Magnus gjorde små hyllor av tallträ med smideskonsoller som vi har ljus på, så fina. Nu sitter vi och håller på med våra små hobbies, jag bloggar och Magnus spelar dataspel. 

Min värk är som bortblåst tack vare att jag fick till att träna i morse. Det var ett bra tag sedan jag var utan värk i ben och ryggslut. Jag sprang inte  morse och faktum är, bara att insé att jag inte ska springa. Mitt bäcken fixar inte detHar ju en åkomma som jag frestar på då tydligen och den värken är svår att bli av med, men idag gav den med sig. Hade enorma bekymmer med bäcken och ryggslut i mina graviditeter och även emellan dem och var invalidiserad stundtals. Allt kring mina besvär blev avsevärt mycket bättre i klimakteriet, mycket blev bättre då💋

jag vaknade runt 7 och tog 4 km på Viking direkt. Gött, Heidi och Magnus fixade med frukosten och det var bara att komma ner och sätta sig. Lyxmorgon! En timma senare hade min termostat slått om och jag tog en dusch och drog till jobbet. Lugn förmiddag med lite småplock och badsugna kunder🤪Min kollega kom och vi hann byta några ord därefter var det dax för mig att sluta för dagen. Min älskling kom ner och mötte upp då han varit hos tandläkaren. Nu är även han klar för detta år. Lite lätt ruinerade är vi men detta med munhygien och att inte skjuta upp ev bekymmer är så viktigt. man får surt sota för det hälsomässigt senare. 

Vi åkte till ICA Kvantum och handlade. Hem och packade upp och jag lagade middag. Rådjursfilé idag. Magnus tränade under tiden. Han fick hantlar när han fyllde och de kommer väl till pass. Vi satte på bastun och tog ett glas vin i väntan på..Jag blandade flera olika dofter i bastuvattnet idag och det blev en mjuk härlig doft ligger kvar i hela undervåningen. Mys. 

Våra älskade vänner som ska vara värdpar på vårt bröllop kommer hit i morgon kväll och vi ska gå i genom lite. Vi har fått svar från de som kommer nu och det blir en del gäster, KUL! Nu ska jag ägna resten av kvällen till familjemys och min blivande ska också få lite uppmärksamhet tror jag😘Veckan började bra och kanske er vecka likaså. I morgon en ny spännande dag med ännu helt ovisst innehåll, det ni. 

Godnatt och mycket kärlek till folket, kram.