Söndag 17/4

18. apr, 2016

Smörgåstårta kommer det att dröja länge till jag äter igen för denna dag har det varit kalasande hela dagen🙂I morgon blir det rådjursfilé och det ser jag fram till. Min älskade far och en god vän i Lidköping har haft födelsedag och det ena kalaset avlöste det andra. Vaknade tidigt trots att det blev sent i går men låg kvar och lyckades somna om till halv 8. Frukost med hela familjen idag och då är det helg❤Morgonritualer med hundarna och finklädda kom vi iväg i planerad tid. Magnus var så fin i blårandig skjorta och blå tweedkavaj, snyggt! Vi mötte upp Eddie, Ebba och Edvin på vägen och åkte till mor och far på Solbacken. Min bror Antti och Eddie fick bära in den tunga presenten. Min syster var redan på plats. Heidi var inte med oss i dag då hon var ett dygn i Göteborg för lite festligheter. Anttis sambo och minsta kusinen i vår klan, lilla IDUN i ljusblå tyllänning💋Hon är så söt och pratar så mycket nu och sjunger. Lite längtar jag nog tills farmor/mormors rollen. 

Pappa blev 78 idag. Det blev smörgåstårta och kaffe.  Vi hjälpte till att få ihop fars fina present- ett gåband, jättefint och där ligger Viking i lä. Pappa fick provgå och vi gick igenom lite instruktioner. En handbok på 48 sidor men vi tog det vesentliga. Efter ett par trevliga timmar lämnade vi Solbacken och hundarna fick vara kvar och åkte till Lidköping för nästa jubilar- Karins 60 års kalas. Hon bor i en liten 2:a med kök som jag bott i 87. Släkten var redan på plats och vi var 25 personer och visst fick vi plats även om det var trångt. Smörgåstårta, kaffe och prinsesstårta samt kaka till, en trevlig tillställing. Vi lämnade Lidköping mätta och Flisan var sugen på Sushi🙃Hämtade upp Heidi och flickorna köpte mat och vi åkte hem till Djursätra. De åt och jag förberedde söndagsmassagen. Kaffe och därefter ett par timmars arbete. 19.30 var jag klar och då dukade jag fram lite kvällsfika och gissa vad som dök upp på köksbordet bland ägg, bröd och pålägg jo SMÖRGÅSTÅRTA🤪Så nu blir det bannemig inget av den varan på lång tid. Heidi ska stanna tills i morgon och nu har töserna lagt sig. Min älskling kollar dataprylar på nätet och vi ska strax göra kväll. Idag var deadline för inbjudan till vårt bröllop så vi ska sammanställa på Tisdag. Det närmar sig.. 

En bra helg till handlingarna, är glad att pappa uppskattade presenten. Han behöver den, han har ont i ryggen sedan länge och är stel och inte enkelt att komma ut och röra på sig då så detta gåband kommer nog vara till fin support i ur och skur. 

Hoppas ni haft en fin helg och är påladdade med ny energi inför en ny spännande vecka. 

Godnatt och sov så gott, kram💋