Fredag 15/4

16. apr, 2016

170

Tror allt att jag blivit en cm längre sedan i går😀Har fått många fina kommentarer från kvällen igår och det känns som jag vuxit en smula. Vissa saker man tar sig för i livet gör man ju för egen vinning skull, vissa saker gör man för att man måste eller tjänar på det. Men min insats i går var lite för att jag blev tillfrågad och samtidigt kände jag att jag kanske delar med med mig av mitt VÅGA till fler kvinnor och just detta att se sig själv som något fint trots att man har lite skavanker här och var. Att lära sig att tycka om sig själv och hitta acceptans att klä sig i fina underkläder även om kroppen inte är den man önskar längre. Vi kvinnor är fantastiska och visst blir vi vackrare med visdom och med åren. En ung slät kropp är naturligtvis fint att se på och kan ofta vara sexig och lockande MEN en mogen kvinnas kropp säger mig mycket mer. Den har en helt annan charm och är färdig, klar och ofta så vågar vi, är mer självsäkra och har kommit över detta med att allt ska vara perfekt. Själv tillhör jag den typen som sminkar mig minimalt, inget köpt eller påklistrat vare sig fransar eller naglar utan jag trivs med mig själv och DET mår jag så bra av🤩Älskar kläder, skor och väskor men har även där blivit vuxen och insér at jag inte blir lyckligare av 18 par skor expvis. Allt blir bättre med åren, tro mig. Så alla ni som inte fyllt 30-40 -50 än, misströsta inte, allt blir bara bättre och ni bir tryggare med er själva ju mer tiden går. Det är runt 45-50 som man lärt känns sig själv fullt ut och kommer bra överrens med både sitt yttre och inre. Så är det för många och ni som INTE är i den fasen och känner så hör av er så ska jag hjälpa till att hitta både stil och acceptans. 

Åter en dag till belåtenhet och jag har haft mycket att göra på jobbet idag och det är alltid kul. Jag började 10 idag och var uppe hyffsat tidigt och rinde och pratade med min älskling som var neråt landet nu igen på jobb. Har saknat honom och det ska bli skönt att ha lite helg tillsammans även om det kommer attt bli massa kalas.💋Haft en heldag idag och mycket har vi fått gjort, bla lägga in varor i vårt nya kassasystem. Flisan kom ner till mig och ville ha skjuts hem och strax efter 18 låste jag butiken.Gött att vara hemma och min älskling hade inte kommit hem ännu. Jag packade upp lite grejor och startade med maten. Spättafileér, laxfilé och färskpotatis , babychampinjoner med ramslök, grädde och vin. Gissa om jag åt för mycket? självklart🤩Tog lite vin och mörk choklad efter maten och det var längsedan som choklad smakade så gott. Sitter fortfarande och smuttar på lite vin och några rutor choklad är ddt allt kvar..

Vi ha kikat på en film men min älskling som var uppe mycket tidigare än jag så jag förstår att han är trött..Han har nu lagt sig sedan en halvtimma och Flisan ville också dra sig tillbaka.  Nu återstår endast jag sjäv som ska ta sig i kragen och tvätta av mig och göra de sk kvällsriualerna.

Hoppas ni haft en bra vecka gott folk, sov så gott. Ge varandra en kram, lite mer uppskattning så ska  ni sa att på sikt blir allting både roligare och enklare. 

En bra kväll har jag haft och är nöjd med livet i sin helhet. Kram och sov så gott allihop🤩