Tisdag 12/4

13. apr, 2016

Har nyss kommit hem ifrån en mycket trevlig kväll I Lidköping med MAXMODE-gänget. Den nya tjejen som jobbar i Lidköping- Pernilla en superrar tjej, Anette, Frida, Birgit och jag- vi har haft så roligt. Ätit gott och för mycket, allafall jag och fnissat och skojat med personalen. Tänk vad kul man kan ha utan alkohol men jag tror att personalen misstänkte att vi gick på annat drivmedel🤪

Jätteroligt att träffas såhär utanför jobbet och prata om lite annat än bhstorlekar. Vi blev bjudna på mat och vi var på Stadt och det var längesedan jag var där. Har ju jobbat där en gång för längesedan och det har ju hänt endel sedan den tiden. Innan Lidköping så har jag haft en lika mysig dag på hemmaplan med min älskling och det har varit lika vacket väder som igår. Vaknade runt 7 gick upp och tog 4 km tillsammans med min löparvän Viking. Magnus lagade frukost och försåg de små töserna med mat och rena lyxen att komma ner till dukat bord.💋Magnus ringde några samtal och därefter gick han ut och fortsatte med rabatterna som han grävde ur igår. En hel del kvar att göra. Jag bakade små gulliga mussfins bryggde kaffe, gick upp och bäddade och duschade. Tog därefter med mig älsklingen till Brevik. Ett litet paradis så här års och FOLKTOMT! Då är det som allra bäst. Vi fikade på stranden och kikade efter "pinnar" och jag hittade en tallgren som kan komma att bli ett nytt fint handtag till bastun. Inte för att vi behöver nått nytt men man kan ju byta ut det tråkiga befintliga. Körde lite för fort på småvägarna på hemvägen så Magnus blev lite åksjuk 🤒 och fick vila när vi kom hem, FY på mig. Tycker det är roligt att dra på lite när det är läge..Inte alls dumdristigt på något vis och inte heller utsätter jag någon för fara utan just när det är möjligt. Jag la in en maskin tvätt och lagade till lite lunch. Vi åt ute under parasollet och jag fick lite sommarkänsla trots att vinden var lite sval. Vi åkte in till Skövde på några ärenden, så tillbaka hem och det blev en kaffetår i eftermiddagsolen. Magnus fortsatte ute och jag lagade till en köttfärsgryta och gjorde matsäck. Han ska upp snart, runt midnatt för att bege sig neråt landet-Helsingborg. Jag bytte om och åkte in till jobbet och hämtade upp Birgit och så styrde jag kosan till Lidköping. Vi kikade i butiken, och åkte därefter ner till Stadt. Efter några trevliga timmar skiljdes vi åt. 

Nu återstår endast ett par rader här av kvällens skrivande innan jag kryper ner hos den sovande. Jag har haft en trivsam dag med fint innehåll, glad och tacksam. 

Önskar en godnatt och kram till alla out there😘