Tisdag 11/4

12. apr, 2016

Idag har jag och Magnus varit i Forsby kyrka och övat. Eller rättare sagt, gått igenom hur vigselcermonin kommer att gå till. Vi träffade en trevlig präst, lättsam och det känns skönt. Vi hade en inbokad tid 13.00 och vi gick igenom hur det kommer att vara dagen D. Valde psalmer och delagav övrig musik samt in och utmusik. Visst var jag redan idag lite fnissig och väl inne vid altaret så fokuserade jag mer på en stor surrande humla i kyrkfönstret än på vad vi höll på med🤪skärpte till mig såklart och då blev jag mer oroad över hur nervös och söt Magnus såg ut. -Tager du Lars Magnus Roger Alkehag...Nääää inte Lars och Roger de kan nån annan ta.. fniss.. 

Nu har vi gått igenom allt här hemmavid och bestämt oss för vilken bibeltext som kommer att läsas. Allt klart. Nu ska vi se till att sk infoblad till Gudstjänsten blir förverkligade. 

För övrig har detta varit en helt underbar dag. Blå himmel och jag har tillåtit mig att vara hemmaFRU och unnat mig ledigt, fixat naglarna och suttit i solen. Förvisso har jag lagat mat och bäddat men inte så mycket mer.

Vaknade för tidigt men låg kvar och försökte somna om. Skönt att bara ligga och fundera lite och vila🤩Vi åt frukost tillsammans och efter den så gick Magnus ut och satte ihop en ny skottkärra då den gamla hade gått sönder. En liten grävmaskin stod till vårt förfogande och Magnus grävde upp vår hemska rabatt med nässlor/rosor. Nässlorna atr över och det är ingen hejd på dem. Då blir det gräs i stället. Kanske det blir nått annat längre fram. Det är så härligt att vi får allt vi behöver för att fixa till det här ute. Lyx.

Nu har vi suttit i gröna rummet större delen av kvällen och pratat igenom dagen. De har ju varit lite speciell..Min chef ringde under kvällen och undrade om jag ville gå modell på tjejkväll på Bilia här i Skövde på torsdag, det kan jag väl ställa upp på -får väl en ny bil för besväret🤪 men nu så har vi suttit och gäspat ikapp här ett tag så det blir till att ta oss en trappa upp. En ny härlig dag tillsammans är att vänta i morgon och vad kan jag mer begära, inget just nu❤

Önskar er alla en skön och fridfull natt och hoppas att ni kunnat njuta en smula av dagen även om ni jobbat.

Puss å kram