Söndag 10/4

11. apr, 2016

Bröllopsfit, det vill väl alla vara som ska till och gifta sig. Prinsessa för en dag. Ja det vill man även om man inte tänker stå brud i vit gräddbakelse och slöja. Har sedan länge insett att åldern tar ut sin rätt och länge har jag haft strimmor i lila ton på mina ben, högt och lågt. Celluliter är jag lyckligt lottad helt befriad i från men annat jävulskap har allt försökt ta plats på min kropp. Nu är det så att jag inte alls har åldersnoja på något vis för det är ju ingen  idé att ha det om man inte tänker lägga sig under kniv eller vill fylla läppar och andra behag med dyra vätskor för att försöka se yngre ut än vad passet visar. På det stora hela trivs jag enormt bra i den förpackning som finns och jag kommer att åldras med värdighet.😀Det är ju lika för oss alla och ingen slipper undan. Vi åldras och chanserar succesivt vare sig vi accepterar det eller inte. Ibland står jag framför spegeln och lyfter lite här och var i ansiktet för att komma ihåg hur det en gång varit, visst önskar man att det var lite slätare här och var och särskilt magen som blivit som en liten badring eller två när man sitter och TAR PLATS..🤪Men jag har ätit mig till det själv, ingen har tvingat mig till det. Har idag lagt om min träning på viking och jag tror att vi kommer att sammarbeta och sträva åt samma håll. Än så länge fungerar startknappen.

Som sagt det handlar om att hitta en acceptans i sitt åldrande och njuta av tillvaron och livet. Håller man hela tiden på att jagar perfektion så tar det all kraft och energi och vi glömmer av att leva för att uppnå näst intill sjuka mål. Det viktiga är att vi mår bra och det är ju helt olika för var individ vad som får oss att må bra. jag har ett lite mål och det är att gå ner 3 kilo innan 28/5 och jag tror att det ska vara genomförbart utan att svälta🙃

En så mysig dag och det enda jag har saknat idag är MIN ÄLSKLING! Han har jobbat och han har varit oerhört saknad💋ALLA barn har varit hemma, även Niklas och Ebba är får tillhöra barnaskaran tillsvidare..Vi har grillat, lekt ute mest hela dagen och ja, jag är så påfylld. 

Jag vaknade av att Magnus gick upp tidigt och åkte till jobbet, runt 5 tiden. Jag gick upp 8 idag, ja en riktig sovmorgon ju. Frukost och in med en maskin. Sedan blev det ett längre träningspass och det kändes förbaskat bra. Ska köra detta nu ett tag framöver, för bättre resultat. 11-kaffe i solen på altanen och ungdomarna vaknade till och fikade med mig och jag bjöd in min granne och det blev en trevlig pratstund. Så kom Heidi och kort därefter di andre. Jag fick bra fart på grillen och det blev nästan för bra. Allt blev klart i med en rasande fart och allt tog slut. Vi kastade frisbee och det blev lite Dart. Min älskade Lotta kom förbi med en matkasse GRÖNA KASSEN, en ekologisk, vegetarisk matkasse och jag ska gör ane gryta i morgon😀Om man är intresserad av detta så hör bara av er så löser Vi leverans av dito. gronakassen.se 

Jag åkte med Heidi in till ICA Kvantum så hon fick storhandlat. Därefter hem och invänta den saknade. Runt 19 tiden kom han och Eddie fick äntligen köra lite grävskopa. Vi har fått en till trädgården som vi ska försöka få lite ordning på denna vår. Pojkarna fick leka av sig och så led kvällen mot sitt slut och kidsen åkte hem. Jag och Magnus tog var sin Gin tonic och fixade till kvällmat och röjde upp i köket. Prioriterade inte det under dagen utan njöt av dagen. 

Nu ska vi strax göra kväll. En nybadad man sitter och väntar på att jag ska blogga klart och jag ska strax göra honom sällskap. I morgon ska vi till kyrkan och träffa prästen. 🤩Ba bawetu.

Nöjd och glad ska jag snart krypa ner och sova riktigt gott hoppas jag efter en toppendag med min fina älskade familj. 

Kärlek och energi i överflöd så lite eterlevernas till samtliga❤

Natti natti