Lördag 9/4

10. apr, 2016

Just nu finns det en några saker som jag saknar och känner att jag är i stort behov av bl.a när jag och min älskling jobbar mycket och han har tidiga pass och måste upp mitt i natten så blir vår samvaro lidande och det stör oss båda två men mest mig. Kanske för att jag är känsligare än Magnus, kanske för att jag är kvinna. Det spelar ingen roll varför. Denna avsaknad innebär en lätt frustration hos mig som enkelt kan överrgå i irritation och nästintill bli småsurt. Magnus är söt och försöker uppmuntra mig när han ser att jag behöver det och visst smälter jag då. Men det räcker inte för att fylla på allt. Saknar hans umgänge i helhet när våra veckor måste pusslas ihop. Så är det för många men vi har ju ofta fin kvalitestid men när vi inte får det på en vecka så räcker det för att jag ska "vissna"😥

I morse hade jag sovmorgon, vaknade runt halv 8. Åt lite frukost och besökte badrummet. Gav Flisan och Niklas lite förhållningsorder och därefter begav jag mig till Anette som jag skulle jobba med i dag i Lidköping. Samåka är ju klokt såklart. Väl i Lidköping var det redan ruljans på gator och torg. I denna lilla stad så går man på stan på lördagar och som jag minns det när jag bodde här så var det likadant då. Jag bodde nämligen där under några år och jobbade på stadshotellet innan jag fick barn. 

Kul att se så mycket människor i omlopp och när vi låst upp butiken dröjde det inte så länge för det kom in lite glada lidköpingsbor som tyckte det var så bra att det öppnat en butik med storlekar för alla. Jag kan ärligt säga att dessa 2 dagar som jag jobbat i denna butiken har varit de roligaste på ett år arbetsmässigt. Synd på sätt och vis att jag känner så men samtidigt kom det ju upp till ytan för mig vad jag saknar. Liv och rörelse på ett helt annat sätt än i butiken i Skövde. Vi har en god kundkrets där men det är skillnad på just ruljansen. Som tur är sommar säsongen snart igång och kommersen ökar avsevärt.  Vi hade en god försäljning och många var så glada och tacksamma och det kändes så härligt💋

Handlade på Willys på hemvägen. En enorm trötthet föll över mig när jag kom hem i eftermiddags och jag tappade upp ett varmt bad. Åhhh så skönt det var att krypa ner i det😀Ansiktsmask och hårinpackning masserade jag omsorgsfullt in. Kommer ihåg när barnen var mindre och jag tog ett SPAbad och kletade in ansiktet med mask som ibland var med choklad då blev de nästan rädda och ville inte att jag skulle se ut sån🤪Stackars barn..elakt kanske men jag tyckte det var lite roligt.

Efter badet kryddade jag kyckling och satte in dem i ugnen. Gjorde sallad och 2 kalla såser. Min älskling kom hem flera timmar senare än vad som var planerat. Han fick invänta last som inte var klart. Han passade på att besöka sin syster Pia under tiden. Så vår middag hemma blev ju alltså också sen men det var skönt att få äta tillsammans. Vi spelade lite bowling när köket var klart och nu har min Magnus lagt sig en timma tillbaka då han ska upp efter 5. 

Jag ska strax också lägga mig då jag är trött och i morgon blir det verkligen 3:e budordet som kommer att vara prio, ja efter morgonens träningspass🙃alltså. Nu ska Ada och Signe få komma ut en runda i trädgården och göra ifrån sig inför natten. Tonåringarna ha redan lagt sig och kikar på film och "chillar". 

Hoppas ni haft en fin lördag och en trevlig kväll och för vissa utav er så har den knappt börjat än. Tänk, detta med att ut och festa och gå på lokal det har man verkligen kommit ifrån och faktum är att det är inget jag saknar, visst är det kul nån gång såklart. 

Godnatt och sov så gott, nu ska nattens timmar få berika mig med drömmar, själslig vila, taxknö och Magnus snusande❤