Torsdag 7/4

8. apr, 2016

ÄNTLIGEN har jag bestämt mig eller rättare sagt så har jag ju inte haft så många att välja mellan🤨men bland de som varit tänkbara är alltså nu ett beslut fattat och det känns oerhört bra. En jättefin klänning som jag kommer att använda myclet i sommar. 

Lyckades fånga regnbågen på väg hem från jobbet och det var faktiskt två stycken. Tycker regnbågen är ett fantastiskt fenomen. Jag blir lika fascinerad var gång. Bilen som låg bakom mig undrade nog vad jag höll på med, körde intill kanten ett par tillfällen mm men det bjöd jag på.

Är så nöjd med min nya frisyr. Längesedan jag var så nöjd, blev också nöjd med klänningen och ja, den kommer att bli perfekt. Magnus kommer tycka om den.💋En fridfull känsla sprider sig inom mig. Två viktiga saker klara. Ja ringen är ju också klar. 

Den här dagen har även den varit till belåtenhet. Jag har nu återigen fått det bekräftat att träna bort sin värk/träningsvärk är rätt medecin. 3 km på viking, yes vad skönt det kändes. Inte haft ont i vare sig knä eller fötter på hela dagen. Efter det, frukost med mina älsklingar och sedan till jobbet. Haft en hel del att göra idag och några köpsugna kvinnor trotsade regnet. Låste när kyrklockan slog 18 och åte hem till mitt älskade hem. Min äskling mötte mig i tamburen med ett glas vin, som en riktigt servitör, med handduk runt armen. Heidi som fö är nästan återställd hade förberett middagen och ja, kände mig efterlängtad.❤Mums vad gott det var att komma hem till dukat bord. Eter maten provade jag klänning och skor och Heidi blev glad och nöjd. Detta blir perfekt sa hon. Magnus och jag bastade efter maten, det var ett par veckor sedan så..Jätteskönt. Tog ett par rundor bowling och gissa vem som vann? Nu är vi trötta. Läggdags nu strax. En god natt tillönskas och en härlig gemytlig morgondag .Själv åker jag till butiken i Lidköping för första gången och det ska bli roligt.

Sweet dreams, natti natti!