Måndag 4/4

5. apr, 2016

Vi har alla olika spärrar inför andra i vår omgivning. Detta med att rapa, fisa, peta näsan, klia sig i baken mm  är saker vi nomalt inte gör ibland folk vi inte är helt 100 med. Så fungerar jag och de flesta, VET att det finns undantag..Vi är rätt så frigjorda, frispråkiga och har en rätt ovanligt tight och kärleksfull relation jag och mina barn. De skäms inte för att komma till mig med vad som vad det än må vara och jag är så glad för att jag har skapat det och med mina ungar kan jag bete mig utan att det känns konstigt eller tokigt. Vi kan ha rätt så roligt och ha näst intill inbördes tävlingar om lite av varje🤪Men till saken, jag har idag gjort det. När min älskling hörde och det var inte så pinsamt som jag trodde. Det är ju normalt 🙂Ibland hinner man inte undan och idag blev det så. Nu vet Magnus att även jag gör sådan bland, hihi. 

Min morgon var bra, sovmorgon och ledig. Hade inte så många måsten i dag då jag är ledig även i morgon. Flyttade vår tid för tatuering, Magnus jobbar den dagen som var inbokad och jag hade glömt att skriva in det i kalendern, så dumt men det löste sig rätt bra ändå. Åkte till mor och far och städade därefter hämtade jag Heidi, hon är dålig med feber och jobbig hosta så hon fick komma med hem så jag får ta hand om henne lite❤. Vi åkte till Burger King och åt lunch och därefter hem till Djursätra.

Nästa Måndag ska vi träffa prästen i den lilla rara kyrkan och gå igenom vad som komma skall. Har ju en del saker som inte riktigt är klart än men jag hoppas få löst det innan dess. Känns konstigt, en lite overklig känsla kommer över titt som tätt. Som att det inte är mig det handlar om utan någon annan. Kanske en typsik "tjejgrej" eller inte men Magnus känner inte just det. Han funderar över andra saker, söt som han är..💋Har suttit på nätet och kikat på klänningar. heidi gav mig en sida som hade mer än 4 tusen klänningar och jag hittade 8 modeller som var tänkbara och bara en fanns i min storlek, jag ger upp🤔nääää, såklart inte men vill ju hitta just den där perfekta som känns helt rätt. Ska kika i två butiker i Skövde i morgon efter morgonens personlamöte. 

Eftermiddagen har bestått av lite massage, tvätta och middag. Idag fisk och den blev så god. Grädde är underbart till fisk. hade kantareller och ramslök i frysen, den sista men det dröjer inte länge förrän det finns ute att plocka igen. Min älskling kom hem och vi tog en skön promenad med alla hundarna sedan blev det 3 km med Viking och efter det dags för nytt bowlingrekord, yes ett nytt idag😀Det kommer bli svårt att slå..

Magnus har nu lagt sig, han ska upp 4 i morgonbitti. Önska han fick nått annat jobb, han är värd nått mer kvalitativt. Nu är det dags för oss flickor att avsluta den här dagen. Det tröttar att våga släppa 🙃

En godnatt tillönskas och kanske även ni haft en dag som ni är nöjda med. Det bästa av allt är att det kommer en helt ny, i morgon. 

KRAM