Söndag 3/4

4. apr, 2016

Tänk, ibland är man som ett litet barn. Härligt tycker jag att vid snart 51 år kunna känna så. Magnus som är 50 och  ska upp tidigt i morgon bitti har lagt sig, men inte SOVER han inte, han spelar STAR WARS!😀Så även vuxna män blir som barn på nytt när det är något roligt spel🤪Vi har nyss avslutat några serier bowling på WII och jag slog nytt rekord och blev så glad, hihi. 

Det har varit en bra helg och vi har fått mycket gjort. igår jobbade jag och det var mycket på stan, IDOL bla och det var mycket folk i rörelse. Jag lagade en fin 3-rätter middag till våra gäster från kusten och det blev en lyckad, trevlig uppesittarkväll och vi var i säng runt 02. Vaknade rätt tidigt ändå i morse och lite småseg vart man ju😙men men.. Frukost i vår fina matsal och därefter en tur till Hjo. Ville visa vårt sällskap den fina strandpromanden och alla vackra hus. Vi tog en fika på café Känsla och därefter tillbaka hem igen. Efter det att vårt främmande åkt så blev det fortsatt arbete i trädgården. Ska hämta spännlina till staket/nätet i morgon och fler stolpar så vi blir klara med detta projekt. Löv finns sdet lite varstans kvar som jag ska ta hand om under veckan. Vädret var riktigt skönt, bra arbetsväder och mitt på dagen var det nog 17-18 grader. Jag stekte fläskkotletter i ugnen och det blev kanonbra. Allt köttsaft blev ju kvar på plåten och köttet mört och fint och dessutom kunde jag ju fortsätta med mitt arbete ute under tiden🙃Efter maten kom mina söndagskunder. De hade med sig en mjuk kaka som de bjöd på till kaffet. Trevligt. Jobbade ett par timmar och efter det blev det dax för att klå upp min älskling i bowling. Han är ju mycket bättre än mig på riktig bowling men här är jag lite bättre. Det är då jag blir som en liten barnunge, fnissig och busig. Slog nytt rekord så nu blir målet att slå även det såklart. 

Nu ska jag runda av här och gå ner och fixa smörgåsar till min darling. Känns alltid så ensamt när han måste lägga sig före mig, tycker inte om det men jag har svårt att lägga mig för tidigt. Tur att han inte har det. Hoppas ni alla haft en riktigt bra helg och att ni har laddat upp med ny energi för kommande vecka. Mer vår och mer av allt är ju på G.. 

Godnatt gott folk-powerhug!💋