Fredag 1/4

2. apr, 2016

Så heter en bok som är skriven av Elsa Beskow, självklart har jag läst den😀och visst tycker jag allt att jag är duktig ibland, kanske ganska ofta -undrar är det fel att tycka så? Nej- det tycker jag inte, vi SKA ge oss själva beröm och vara stolta, glada och sträcka på oss när vi tycker vi varit duktiga/gjort bra i från oss på olika vis. Jag har summerat första kvartalet som gått och ja, det har i det stora hela varit riktigt bra. Förvisso lite tråkiga saker och annat man tyckt mindre om men generellt toppen. ❤

I kväll är jag ensam hemma, ja Ada och Signe håller mig sällskap förstår men mina andra älsklingar är ute på jobb och nöjen. Flisan har åkte till sin Niklas och Magnus jobbar till sen timma och jag lägger mig nog innan han kommer hem. Vill inte det men känner en behaglig sömnig trötthet. Är nog lite vårtrött om den nu påverkar mig vilket det aldrig gjort förut eller om det är att jag behöver vila upp mig inför kommande händelser. 

Denna dagen var lika lyxig som i går fick äta frukost tilsammans och det är mys. Efter det åkte Magnus till jobbet och jag åkte in till Kvantum för att komplettera det jag missade i går🤪Därefter till jobbet. Ruljans på stan då det är sk Designdagar och massor av olika aktiviteter och alla butiker har fina erbjudanden för att locka kunder och även vi då det är 100:-rabatt på alla nattlinnen. Eftermiddagen var lite skral men de som var nere hos oss var tacksamma och glada när de lämnade butiken och det gör så gott. Där är jag duktig expvis. När folk ger en så fint beröm och är så nöjda med den service man ger så mår man så himla bra. Det värmer länge😀Min kollega och jag hann å fika mm och 17 gick jag till torget och köpte mg en Belgisk våffla med sylt, grädde och chokladsås- MUMS, because i`m worth it! Hem till de små rara och packade upp mina  varor från affären och allt hade klarat sig fint i bilen. Soligt och blå himmel men brrr så kyligt. Planterade mina små blommor jag köpt häromdagen, helst hade jag velat ta in dem men de klarar lite kyla. Det blev vårfint. Min granne fick de blommor som blev över. Hon petade ner dem i sin utekruka så nu är det vår även här på Djursrätra med fina krukor🤩

Jag trampade en bra runda på Viking och är så tacksam för det köpet. Eftersvettas länge så en timma efter är det ok att duscha, det är lite segt såklart. men så skönt det är när man är klar, känner dock att jag har lite mer go´på morgonen kanske normalt..

Nu ska jag göra kvällsritualen i badrummet och bädda ner mig med mina sängvärmare. Lär vakna när min älskling kommer hem men är helt ok att bli väckt av det💋Hoppas de flesta av er haft en bra vecka, en skön fredag och en trivsam kväll. Det har jag haft och jag är tillfreds. Njut av våren och ta vara på den, stanna upp och refleketera, glädjs över det lilla. 

Kram❤