Tisdag 29/3

30. mar, 2016

Har hittat en jättefin bok med oskrivna blad och den kommer att fyllas till viss del med start en mycket speciell dag❤. Är detta en kommande sagobok?, kanhända att det är/blir det för visst kan livet stundtals kännas som en saga, overkligt och visst får man ibland nypa sig i skinnet för att verkligen kolla att man inte drömmer utan är vaken och det som händer är verklighet. Just så har det varit lite då och då sedan jag träffade min älskling. Ibland har det varit ofattbara bedrövliga saker som man inte trodde fanns annat än nedskrivet i böcker av författare i deckare/thriller/dramagenre och ibland så romantiska och härliga stunder som man bara ser på snyftfilmer🤪Men nu är detta min tillvaro detta handlar om, mitt liv här och nu! Mitt liv går heller inte i repris så jag måste leva i det och ta vara på allt. Tänk så många som lever sitt liv i väntan på, den rätte, att bli rika, att få det perfekta jobbet, bli berömda mm, ja det kan ju vara mängder av saker vi går och väntar på och vissa är ju värt att vänta på och endel saker måste man insé aldrig kommer att hända, så är det. i nuläget har jag inte så mycket att vänta på, jag känner mig rätt nöjd. Visst kan jag önska endel småsaker som kan bli bättre, vissa av dem kan jag påverka själv och vissa styr jag inte alls utan tid är det avgörande och då får även jag vackert vänta🤩

Nu väntar jag på att det ska bli i morgon så jag får sjunga igen. Jobba först å sedan fylla på energin. 

Vaknade i morse och öm lite varstans i knän och ben. Det är mycket hårdare att springa/powerwalka på asfalt än på Viking, så Viking blir prio. Har ju lite dåliga knän då jag jobbat hårt och vart igång sedan sommaren 79 då jag började sommarjobba i köket på det regemente min far var verksam på här i Skövde och sedan dess har jag varit i farten. 

Enklare frukost i morse och iväg till jobbet. Min älskling hade gett sig av mycket tidigare, runt 04. En del att göra idag, Skövdeborna har vaknat till liv igen😀 Min kollega kom idag och vi inventerade mm. 18 stängde jag butiken och begav mig hemåt och väl hemma väntade ett glas rött och en god middag, en sån lyx. Jag åt mer än jag borde och kände återigen den där tokiga tröttheten som jag sopat undan hela dagen. Men nu var det ju kväll och då är det tillåtet att vara trött.. Vi gick ut med de små liven, skönt efter en hel dag inomhus. Lite bowling på WII fick avluta kvällen och jag vann 3 rundor av 4, det ni🙃 nattade Magnus och nu sitter jag här och ska strax ner till köket och fixa lite matsäck. Jösses vad tiden rinner i väg, igår var det 2 månader kvar och jag letar klänning, hej å hå..

Nu mina vänner i och utanför detta nätverk, hoppas er dag varit till belåtenhet och att natten blir så bra som ni önskar. 

Kram på er 💋