Måndag 28/3

29. mar, 2016

Kontraster på dagar må jag säga. Inte för att detta på något vis har varit en dålig dag men den har varit betydligt mer lugn än gårdagen och mindre befolkad. 

Vaknade tidigt. för tidigt och faktum är att jag sover lite sämre sedan jag börjat mortionera och givetvis undrar jag VARFÖR? Blir mer varm på nätterna och det är inte klimakterievallningar utan samma typ av upphettning som när jag röjer/dammsuger/jobbar i trädgården och detta har alltså förändrats med min förbättrade kondition. Heidi har gett mig en logisk förklaring men tyvärr tycker jag inte om just den förändringen🤔Summan av detta är att jag mår bättre och känner mig "lättare" och piggare men blir för varm vid aktivitet och nattetid. Vad göra? Sova ute snart, det ska jag banne mig göra så fort det bara går. 

Efter frukost  så drog vi på oss träningsutrustning och det blev powerwalk upp till Varolakorset, ca 3 km och det var blå himmel och 12 grader så riktigt perfekt. Ada och Signe var pigga på att följa med och t.o.m Ada orkade hela vägen. Vi gick lite lugnare då och då för hennes skull💋Tog 11-kaffet ute, vinden var lite snål i dag. Jag duschade och åkte in till jobbet. Hade en känlsa redan inna att det skulle bli en lugn dag. Öppnade butiken 12 och tanken var att hålla öppet till 16. Ruljansen på stan var ringa och jag kände mig oerhört ensam😥fick stänga tidigare som tur var. Det fina vädret gjorde att denna annadagpåsk var folk helt enkelt hemmavid. Åkte hem och var hungrig som atans. Magnus hade varit i Hjo och köpt lite gida korvar och bortgjorda hamburgare. Gillen tändes och jag vilade ute på altanen. Vi år en god middag, första grillandet i år och Flisan och Niklas var hemma och vakna🤪och åt med oss. De slappa men rara ungdomarna vänder ju på dygnen då och då och särsklit under loven. Efter maten kom en tung trötthet över mig och jag bäddad till mig och min grillluktande älskling på mattan i musikrummet, a´la utflykt. Det var mysigt och bara dra en go filt om oss och kura och vila. Gissa vilka 2 andra pälsbeklädda som raskt kom och knödde..Efter middagsvilan gick vi ut och fortsatte stängsla och idén att sätta lite riktigt staket uppe vid huset med grindar kom till oss. Då hängnar vi in helt och behöver inte tänka på att de Ada och Signe drar iväg på egna upptåg. Vi får se hur vu går vidare med det.

Mina söndagsmassagekunder kom ioch vi drack kaffe med dem, jag fick färska ägg. Jag jobbade ett par timmar och strax efter 20 var jag klar och vinkade a 2 nöjda damer. Packade matsäck åt Magnus som börjar jobba i morgon igen och jag själv kör heldag. Ledig först på Söndag igen känns långt dit. Jobbar ju inte heldagar som tur är. 

Nu ska jag strax runda av och lägga mig. Känns som jag borde vara trött men det kommer nog snart😙Hoppas ni alla haft en härlig och avkopplande påskhelg och att ni fyllt på er med ny energi till en ny arbetsvecka. 

Godnatt och sov så gott när nu det än blir. Kram på er😘