Lördag 26/3

En sån härlig dag det har varit, vädret har varit till belåtenhet och vi har fått mycket gjort. Nu sitter vi och chillar på va sitt håll, Heidi, Magnus och jag. Lite trötta efter en mumsig måltid och bastu. Vi tänker se en film om en liten stund, ingen påskbrasa för oss alltså.🙂

Vaknade ca 7 tog en bra powerwalk idag och hej å hå, inte många som enbart med enbart sportskor trampar på 3 km innan halv 8 på morgonen🤪som tur var INNE! Eftersvettas rätt så länge så det blev frukost med Magnus innan duschen. Så glad jag var att få äta frukost tillsammans, första frukosten ihop på flera dagar❤Älskar när VI är tillsammans. Jag duschade och åkte in till jobbet. Började 11. Lugnt som attans denna påskafton men ruljans på stan. De prioriterar väl annat.. Vår rusch börjar om ca en månad. Jag fick ett par timmar med min kollega och hon gick hem timman innan mig. Stängde butikn 14:00, tankade och bagav mig till mitt älskade hem. Jag värmde rödbetsoppa och därefter gick vi ut och fortsatte med Magnus dagsprojket, att sätta upp stolpar och nät till de små liven. Vädret var gynnsamt, lite snålblåst men det är ju faktiskt bara slutet av Mars. Blåsippor hade tittat upp i vår del av trädgården som ligger i sol större delen av dagen. Så fina och krokus i flera olika fäger fanns och var på väg att blomma över t.o.m. BIN yes flera stycken surradee omkring i alla dessa hundratals blommoe. Bara älskar detta blommor och bin, det är livet det💋Min älskade tös Heidi kom och vi tog en fika ute i detta underbara hörn av VÅR! Hon stannar tills i morgon. Min yngsta är på Elmia i Jönköping med sin kille och dennes far. Hon kommer tilbaka i morgon.Vi stolpade klart när solen började dala och satte igång bastun och nu är det avklarat och vi är så mätta. Gjorde min underbara räkröra och stekte hjortfärsbiffar, kokade ägg till det. Lite cider och vit Bailys som dessert🙂😀Vad mer kan jag begära en dag som denna?, absolut INGENTING! Gred på jorden naturligtvis, rättvisa generellt självklart med om jag drar ner cirkeln och ser över mitt eget liv och tilvaro kan jag inget mer begära alls. Tacksam och lycklig. 

Hoppas ni alla haft och har en fin påskafton, kanske ni står vid en värmande eld eller sysslar med andra trevligeheter. Sprider ut lite härlig energi till min ovgivning och även här via etern. Puss och kram till er alla😘Nu filmtime!