Torsdag 24/3

24. mar, 2016

Trött och kramsjuk har jag varit idag. Mer än vanligt. Trött för att natten varit allt utom hel sömnmässigt😥jag hade svårt att somna i går kväll, så pigg och påfylld efter sjungandet så det tog lång tid att somna, suck. Så vaknade jag när Magnus gick upp runt 3 och somnade inte förrän efter halv 5. DESSUTOM vaknade jag igen när grannes hund var ute på sina morgonbestyr och Ada hörde detta och rusade skällande ner.. Lyckades återigen somna om och vaknade halv 8 och var så trött. Jag hoppas verkligen att denna natt som kommer blir mer sömn. Man blir så seg när man inte får sova ordentligt och visst blir det värre med åren. Kramsjuk är jag alltid men när jag är trött blir det mer tydligt och jag har längtat efter min älsling hela dagen och längtat hem. 

Gick en bra promenad efter att frukosten lagt sig och yes vad skönt det kändes efteråt. Så glad att jag äntligen fått tummen ur och fått i gång mig.

Vädret var fint och trots att det varit runt-6 under natten så hade det tinat upp rätt bra så altanen var välkomnande och Ada och Signe ville ligga ute i solen. Jag hade ledigt fram till 12 så jag fixade till mina naglar och tog en lång dusch. Iväg till jobbet. Lugn dag och lite folk i rörelse på stan. Köpte goda oliver i den orientaliska affär som ligger ett stenkast från kyrkan. De har utländska godsaker, kryddor mm. Jag och min kollega plockade upp de varor som kommit och 17.00 gick jag hem. En väninna kom och hämatde varor och efter det lagade jag en underbart god middag. Rådjursstek med gräddädelostsås med champinjoner och ungstekt klyftpotatis. Lyckade äta lagom, det ni🤪Vi har haft en lugn kväll och jag fick mitt krambehov lite stillat😘Magnus sover nu sedan en timma tilbaka. Han jobbar i morgon och ska upp runt 01 i natt. 

Dages bild är ett skott från an porslinsblomma som min mor har haft i sina ägor. Detta skott är ursprungligt lika gammalt som jag. Den har 2 blommor på gång nu och de är oerhört söta i dubbel bemärkelse. Honung kommer från blomman och den kan man äta och är riktigt söt och god. Nu ska jag logga ut och gå och lägga mig. Godnatt mina vänner out there. Kram❤