Måndag 21/3

21. mar, 2016

En innehållsrik dag där mycket blev gjort🤩Vaknade tidigt, en omgång i tenniskorna. Skönt efter helgens stillasittande. Frukost och den smakade bättre än vanligt. Borta bra men hemma bäst och JA jag saknade min morgonmacka. Blev ju inte så mkt frukost när vi skulle iväg så tidigt i lördags. 

Blå var himlen och solen spred sin härlighet över Djursätra och jag frågade Magnus om han kunde lista ut vad som var ovanligt, jag på hemma plan och vackert väder och det kunde han🤪Vi tog oss in till Skövde och hämtade de rullar nät som jag hade beställt och det visade sig när allt kom till kritan att nätet kräver 2 personer för att det måste sträckas mellan stolparna vid förankring då det är flätat. Jag hade ju helst velat ha en snabb lösning men ack! Som tur är lever jag tillsammans med en man som inte räds utmaningar så yes baby, here we go. Misstänker att den envise gör en quickstart under morgondagen. Vi började fixa till i trädgården, klippa ner och kratta rester som vi inte hann i höstas och vi har ju så stort så det blir massor. Denna våren är vi ju med från start mer aktivt och vet ju vad som komma skall🙃Jag hade lite massagekunder idag och det blev ett par timmars energiflöde, härligt. Därefter blev det kvällsmat och en kvällspromenad och kvällen var fortfarande ljus 18.30❤Jag älskar dessa dagar när jag får tillbringa en hemmadag med min älskling och vi grejar både ute och inne med olika saker som vi måste och vill. Vi saknar nog lite plank till kommande mjölpall men den tänker jag önska mig KLAR till min födelsedag😀önska får man ju göra..

Nu sitter vi och har lite chilltid. Lite fart i brasan, småfrusen efter dagens arbete. Ada, Signe och Wera ligger utslagna och tycker detta med nätet är lite overkill, springa ut på vägen när det kommer en cyklist och jaga är MYCKET roligt nämligen. Det blir ingen längre uppesittarkväll, jag kör heldag i morgon med tidig start då Magnus ska vara hos tandläkaren 7:40. 

Hoppas ni haft en fin dag och kanske en kopp kaffe vid en solvarm vägg i lä. Visst är det härligt denna årstid när man letar luckor att vända ansiktet mot solen💋Godanatt alla människor som läser detta och en fridfull nattsömn tillönskas.