Fredag 18/3

19. mar, 2016

Tungt känns huvudet denna fredag. En molande känsla, spänningsvärk. Diffus förvisso, det är senaste månadens negativa som har hopats. Jag kan säga att min älskling har haft otur och till viss del varit totalt blind i sitt tidigare liv. Så har även jag famlat in i elände i min tidigare tillvaro och som jag knappt tagit mig levande ur. Men jag lyckades och så gjorde även Magnus. Jag lever nu helt fristående från mina x och de är trevliga och stämningen är lugn på alla plan, det känns skönt🙂 Magnus dessvärre har en del elände kvar..

Ibland kan jag tänka/se tillbaka och känna mig totalt mjölkad på allt men som tur är fyller jag på mig med massor under min resa i tillvaron-livet genererar mycket bra saker och det vill till att kunna tillgodose sig det även mitt i eländet. Det blev min räddning. 

Paus nu i en bra film som vi ser jag och Magnus men han är inne i staden och hämtar Heidi som ska se till hus och djur när vi åker i morgon. Denna dagen har varit bra sånär som på huvudvärken. Kroppen vet ju att jag ska ha några dagar helt off nu så då har den tid att ta hand om lagrat skräp😥Vaknade tidigt och åt frukost. Iväg tidigt till jobbet. körde 10-18. Lite skralt på kundfronten men massor av annat att pyssla med så nu har vi mer bad och BH i vår butik. Min far messade i morse att det fanns mjölktunnor till salu så efter jobbet begav jag mig till Locketorp och hämtade upp dem. Har lagt huvudet på sne och plirat med mina grönbruna och bett om en mjölpall att ställa dessa på och det lyckades🤪Detta gjorde jag redan i höstas och kruxet var att jag bara skulle hitta tunnor först. Så nu är steg ett klart. Nu Ska min älskling få spika lite. Han är ju smart och har nog en exceptionell idé. Vi var nästan hemma samtidigt så en utav våra grannar var vänlig och tog ut de små. Magnus var några timmar sen för att lastbilen fick vara på verksta´n. De hittade inga fel, märkligt. Teknikens under..Väl vid köksbordet  åt vi kvällsmat som idag bestod av lite sallad och korv, kikade igenom vår inköpslista. Paket från Alpnäring kom och jippie vad härligt duschskummet var. Doftade ljuvligt. Flisan är i Göteborg hos Niklas. Lite tomt utan henne men jag fyller på med Heidi ❤Snart är de hemma och då blir det fortsättning på filmen och sedan sova. Rätt tidig start i morgon. Hoppas ni haft en bra vecka och en skön fredagsmyskväll. Sov så gott 💋KRAM