torsdag 17/3

17. mar, 2016

Så skönt med en ledig dag mellan varven och inte hade jag något extrajobb inbokat bara städ hos mor & far. Ett fantastiskt väder som jag hunnit njuta av dessutom😎Vaknade strax efter 7, ringde Magnus som varit ute på vägarna sedan 02. Dimma låg tung över gården men jag hade kollat vädret för en gångs skull och det skullespricka upp och det gjorde. Frukosten var godare än vanligt och en smak av ledighet tror jag 🤩Plockade med tvätt och hängde ut sängkläderna. Min vän Viking bjöd på trevligt sällskap och faktum är att vi är dett rätt bra team. Efter dusch å fix åkte jag till mor och far och min kära syster var där, hon var på väg till Varnhem och kika på de utgrävningar som de pysslar där med nu. Min syster bor i Linköping så det är inte så ofta vi träffas. Städat klart kring lunch, till Kvantum och handlade lite. Så himla skönt att ha vår stora kyl nere i källaren. När jag kom hem hade jag verkligen ingen lust att plocka upp alla varorna utan bar helt sonika ner kassarna. Gött! Satte på kaffe och skönk ner på en stol i solen. Äntligen vår, äntligen vila och avkoppling. precis vad jag behövde. Min syster Anja ville komma och låna badkaret, har man inget eget så vet jag hur stor längtan efter det kan vara och nu var hon ju i faggorna.

Hundratals krokus hade slagit ut idag tror jag. Man blir så härligt glad😀Min lilla bil var i STORT behov av att bli ren och efter kaffet körde jag igång. Anja kom rätt lagom så hon hjälpte mig. Hörde med min älskling och han var på hugget att ta utsidan när han kom hem. Nu är den blank och fin men inte större🤪Den måste ju vara fin nu när den ska ut på vift. Ser enormt fram till 3 dagar med min älskling. Ska bli så skönt. Han har 5 dagar ledigt nu och ja, det finns ju en hel del hemmapyssel. Hoppas att nätet vi betsällt kommer snart så vi kan hängna in tomten så Ada inte sticker ut på vägen och jagar cyklister, dumma vovve. Det känns nästan som jag är lite rik när vi får några dagar tillsammans. Vi kommer att jobba hela sommaren båda två men vi har ju hösten att se fram till med en resa till Irland. Vi ska börja kika över när och hur vi tänkt den resan. Men vi gifter oss först och tar det efter har vi sagt, en sak i taget. Vi har inte varit iväg på någon resa ännu eller haft semester ihop. Vi vill verkligen komma iväg av 100 anledningar. 

Jag lagade till en grönsaksgryta och stekte lite kött till. Efter maten plockade vi upp den stämpel med sigill som kommit. Detta med lackstång och att få det snyggt krävde mer energi än vad vi trodde så vi sa att ett å annat julkort kanske man kan lacka men inte 50 kuvert. Jag plockade fram min hobbyfärg i stället och det blev jättefint🙂Noga utvalda kan vänta på den gröna stämplen. Vi är verkligen nöjda med den. Magnus ska få äran och posta dem i morgon och tror han tycker det är lite mysigt. Han var så söt idag när han kom hem. Han hade glömt flera saker under dagen och sa att hjärnan var full med kärlek och bröllopstankar💋Så romantiskt. 

Nu sover Magnus några timmar, han ska upp runt midnatt. Jag känner mig lite sömning efter en bra dag. I morgon är det heldag i butiken och myskväll som väntar. Sköna fredag, välkommen! Hoppas ni har en fin kväll och kanske hunnit njuta av våren. Godnatt och sov gott när det nu blir dax. KRAM😘