Onsdag 16/3

16. mar, 2016

Känner mig glad nöjd och tacksam även om kvällens övning var påfrestande men kul. Känns bra att jag fixade det någorlunda. Måste säga att det är inte ofta jag känner mig spänd inför något och trodde jag skulle bli mer stel än jag blev. Skönt! Tack alla ni som var med i kväll, tillsammans fixar vi det❤

På påskdagen ska vi deltaga i en massa och jag ska vara stand in för vår körledare. Jag tror jag skrev om det förra veckan. I kväll övade jag alltså inför detta. 

Vaknade till när Magnus gick upp mycket tidigt i morse. Somnade snabbt om och vaknade halv 7. Frukost och dusch, nagelfix och hundpromenad. Dimman låg tjock över Djursätra och det kändes kallt i luften. Kontraster till gårdagen. Lämnade hemmet och körde in till Skövde.Häftigt hur dimbanken lämnade himlen och blev krispigt blå och temperaturen steg i rask takt. Lite motsträvigt att stå inne en hel dag men jag är ledig i morgon och då kanske dagens väder kommer i repris🤪 En rätt lugn dag med några söta damer varav en hade varit verksam som hemsyster på 50-talet och hon berättade om sin tid i stora barnfamiljer med ett brokigt innehåll. Ibland får man vara samtalsterapeut och tur det just är lugnt sånna lägen. Damen lyste upp i hela ansiktet när jag intresserat lyssnade. Vad glad man blir av att sånt😀 Mycket nöjd lämnade hon butiken. Prismärkt pch plockat upp fina nyheter. Pratade med min chef och visst kan jag vara ledig på lördag, PHU! En stor lättnad. Stängde butiken strax efter 18 och gick till apoteket åt far. Ska dit oh städa i morgon. Gick en runda på H&M och tog en latte på Espressohouse. Iväg till Hentorp och det var 10 grader då. Alltid lika härligt att sjunga, bara älskar det. Min älskling sov när jag kom hem. +7 när jag parkerade bilen. 🤩Bredde smörgåsar till den sovande och plockade med torr tvätt. Strax är det läggdax även för mig. Med lte tur blir det fint väder i morgon med och DÅ ska jag ta vara på det både arbetsmyran och latmsken ska få sina behov tillfredställda. Önskar er alla en skön nattsömn. Kram på er!