Tisdag 15/3

15. mar, 2016

Suck. Hade nästan skrivit klart dagens inlägg och kom väl åt en knapp/tangent så ALLT försvann Har letat men hittar inte tillbaka så det blir en kortare version då jag känner mig trött och förbaskad för detta. En gång innan har det hänt. 

Har funderat en längre tid på att klippa av den biten av håret som jag ändå alltid sätter upp, ska sova på saken. För övrigt innan kvällens datastrul så har det varit en fin dag med 11 plusgrader. Det var för varmt med vinterjacka till jobbet idag. Skön förmiddag hemma med 2,7 km och kaffe på altanen. Ada och Signe njuter verkligen att få ligga och gotta sig😀Jag började 13 och min kollega höll på att plocka upp nya badkläder som kommit. Vi hjälpets åt, inventerade div och drack kaffe innan hon skulle hem. Har ju länge planerat att vi ska åka till Tyskland denna helgen och handla inför bröllopet men såg att jag kollat fel på schemat och att jag alltså jobbar 10-14 på lördag. Har bett min chef om dispans och får se hur det går.. Även jag gör ju fel🤪

Min älskling ligger och sover och ska inte upp förrän kl 3 i natt. Han fick en omgång på massagebänken innan så  jag hör att han sover lite tyngre denna kväll. Skönt. Även ett sittande arbete sliter på kroppen. Nu ska även jag göra kväll och krypa ner bland taxar och skägg. Mys❤ Hoppas ni hunnit njuta lite av det härliga väder vi haft idag. Det är ju just så här i början som man uppskattar det mest. Önskar er alla en godnatt och sov så gott, kram!