Söndag 13/3

14. mar, 2016

Så många gånger jag tänkt att jag bara måste skriva en bok, ja iallafall måste jag få hjälp med att skriva ner det jag har upplevt och tagit mig igenom hittills. Ett livsprojekt som legat mig i tanken i mer än 20 år. Varför börjar jag inte att skriva? Vet nog inte riktigt vart jag ska börja för när/om jag väl börjar så lär det bli en kaskad av ord som ska på snabbast möjlgaste sätt printas ner i text som till sluta ska bli begripligt för läsaren. Tänk när det sedan blir klart och man ser resultatet, undra om man tror det har hänt när man ser helheten. 

Söndag🙂En vänlig dag med mycket innehåll. Sovit tungt i natt och det var välbehövligt. Magnus skulle upp och jobba och jag gick upp och åt frukost med honom. Tycker inte om när han jobbar helg, som tur är det bara en helg/mån. Flisan var vaken tidigt och rostade en macka och bredde mer Nutella på än var det var bröd🤪Hon är den utav mina ungar som varit mest morgonpigg i tonåren. Jag var likadan i den åldern och även som vuxen. Detta med att sova bort halva dagen har jag aldrig förstått mig på. Men vi är alla olika och blir ingen lidande så..

Magnus åkte och jag knöt på mig gympaskorna och tog en välbehövlig rask promenad. Jag är glad att vi köpte detta gåband. En god investering när man är som jag som inte hade gett mig ut och halkat omkting på lervägarna här runt omkring denna disiga morgon med 2+.  

När ungdomarna gjort sig klara och jag duschat tog vi en tur till Dollar store i Skövde. Flisan köpte hårfärg och jag hittade två träskyltar med rara budskap. Satte färgen i håret på Nutellaprinsessan💋och värmde lite lunch. Så skönt att ibland ha lagat såpass mycket till middag dagen innan  att det räcker till lunch dagen efter, Magnus fick ochså med sig en portion såklart. Mina söta söndagskunder kom intrippandes vid 14-tiden. Visade stolt de fina sakerna jag köpt igår. Det blev riktigt bra, nöjd. En kaffe tår och lite samtal därefter blev det jobba lite för min del. Älskar de olka bitar jag jobbar med. Så givande. Åkte till Tibro och hälsade på min kära vän och lämnade listan på de inbjudna. Hon och hennes man ska vara värdpar ❤Jag blev bjuden på kvällsmat och kaffe och vi ventilerade en hel del och kom in på mycket intressanta spår. Vi är båda helt övertygade om att vissa skulle behöva kliva ur sin clown roll, några borde bekanta sig mer med sitt inre och en del borde lära sig gråta och somliga borde tänka på att göra klart det förgångna för att helhjärtat kunna ägna sig åt nuet. Jag vet att jag har en spännande och inrtressant tid framför mig och nu tänker jag inte på stundande projekt. Jag har ett mål och Fru Hellqvist är den enda som vet vad det är. Det är 100% ett välbehövligt måste.

Nu ska jag invänta min älskling som snart kommer hem. Saknat hans leende, hans famn och det mjuka skägget. 

Hoppas ni alla haft en fin söndag och vilat ut i helgen inför nästa arbetsvecka. Kram till er och en godnatt önskas.😘