Lördag 12/3

13. mar, 2016

Butik- vita Ranukeln i Hjo, därifrån kommer mina senaste "fynd". Denna pall i shabbychick, brända lerkrukor som hängt med ett tag, det blev kärlek vid första ögonkastet🤪 Snacka om lördasgodis..

Grå har denna lördag varit vädermässigt. De hade lovat sol men ett grått täcke av dis har legat som ett tjockt täcke över skaraborg. Får hoppas att morgondagen bär med sig mer ljus. Jag har haft fullt upp så det har inte påverkat mig nämnvärt. Det var har varit en bra dag med endel fritid och endel saker som spontant kommit till mig. Älskar att vara hemma och pyssla och dona. Har möblerat om en smula, flyttat tavlor mm.  Fenomenet det ena ger det andra drabbade hemmet idag efter det att jag varit i Hjo. Äntligen var butiken öppen när jag var på plats. Vita Ranukeln. Tycker inte om namnet på denna blomma. Vissa ord är fula. Blomman är maffig och "köttig" men namnet är fult. 😙 Vaknade tidigt, kl 6 ville jag gå upp men njae, kände mig tung i kroppen efter gårdagen. Låg kvar och försökte somna om men utan att lyckas. Hade drömt korta frekvenser med tydliga händelser. Hm, vissa kunde kvitta. Men men, vad man drömmer rår man inte över. Gick upp och fixade frukost. Min älskling hade lite flextid så  vi fick ha frukost tillsammans. Skulle tagir en tur på viking men ack, det tog emot i morse. Men i morgon...Magnus åkte till jobbet, jag tog ett bad. Gick ut med Ada och Signe och därefter till tippen och sedan Hjo. Parkerade bilen på torget. Inte många stället som var öppna. Lågsäsong. Hjo är en stad som bjuder på sprudlande aktivitet under sen vår och hela sommaren men i nuläget ligger den i dvala och väntar..🤩 Jag hittade lite fina saker och handlade på ICA. Eddie var hemma och väntade på att få dricka kaffe med sin mor. Vi pratade framtid och jag insåg att detta är inte mina lille gosse längre utan en vuxen man. Innebär det att jag är en gammal kärring nu? Näää, så kan det inte vara.. När Eddie åkt hem startade projekt pysseloch fix. Njöt av att få strosa omkring hemma och greja. Niklas och Flisan höll på med sitt, se film, och bara vara rara. Så skönt med lugna ungdomar😀De hade ätit sen frukost så jag behövde inte laga till middag på en lång stund. Allt blev jättebra, butte pkats på endel saker. Ringde till Maguns och delgav honm ade förändringar jag gjorde och han sa att han litade på att det blev bra.❤Ja, jag vet vad jag gör. Inreda, laga mat samt en mängd andra saker är jag bra på. En härlig känsla att känna att man är bra. Den känslan önskar jag att jag kunde dela med mig...

Dagen sprang i väg och att dammsuga sköt jag upp så länge jag bara kunde. Men det blev gjort. NOGA! Lagade korv stroganoff och kidsen år med god aptit. Det vart ju mellofinal och det var min plan att se den. Tvingade Elise och Nikklas att se den med mig. II vart fall tills Magnus kom hem. Så blev det. Jag är nöjd med resultatet. Frans vann. Under tiden kom min äslkling hem. Vi tog en whiskey och såg klart mello, Därefter började det en film om jordens undergång. Behöver man se det? Nä, men det var inget annat sevärt denna afton🤨Magnus var trött, jobbat sedan 9 i morse den stackarn. Han har nu krypit ner och jag sitter här och ska strax avrunda. Vilka kontraster på dagar. Tur det. En dag tlll på raken som den i går, då hade jag nog köpt ett rep..

Nu ligger min älsking och snarkar högljutt. Känner att jag är enormt trött och det ska bli så skönt att få krypa ner , nära.

Hoppas ni haft en bra lördag med mys och kärlek. Kanske ett och annat "måste". så är det ju för oss alla. 

Godnatt och sov så gott och få tro att i morgon bär med sig guldskimmer i sitt sköte. 💋