Fredag 11/3

11. mar, 2016

TRÖTT är bara förnamnet. Den här dagen är snart slut och det ska bli mer än skönt. Två fina saker har dagen burit med sig, våra yngsta töser var guldkornen idag.❤ Äntligen träffade vi Amanda.

Denna dagen ja, vart ska jag börja? Jag skulle kunna skriva en roman på minst 800 sidor men det orkar jag inte. Jag skulle kunna skriva en komprimerad version av den men då kan det bli svårt att förstå så jag låter bli att skriva någonting alls i nuläget om detta MEN jag lovar att tids nog kommer allt. Ingen normal människa kommer förstå hur saker och ting kan vara på ett visst sätt, hur endel kan styra och ställa och kunna göra det utan att någon lag träder in och sätter stopp. Man kan bara stå vid sidan av detta spektakel och se på när korthuset rasar bit för bit. Någon kanske kommer med nödlösningar som för stunden kan komma att fungera men på lång sikt kommer det att brista här och var, tro mig. 

Vi försov oss😥yes! Jag var helt 100 på att jag ställt klockan. Vaknade strax efter 6 och tänkte gått upp men njae, jag kunde ju ligga å dra mig en kvart innan vi behövde upp. Jag somnade istället om och det händer ju nästan aldrig men idag blev det så. Vaknade när vi skulle åka, 07:30. Som tur är tillhör jag den sortens kvinnor som kan elda på rätt bra när det verkligen gäller så runt 8 var jag duschad och klar, Magnus hade gett Ada och Signe mat och vi satt i bilen på väg till mor och far som skulle vara "barnvakt". Vi lämnade de små och drog vidare till Skara där vi stannade på macken och tog en macka, kaffe och tankade. Vackert väder bidrog till att resan ner till Göteborg gick oerhört bra. Fria vägar både från snö och trafik i princip. 😎 Magnus hade en tid inbokad på barbershop för att snygga till skägget och japp, fint blev det om än lite kort men det växer ju😀Precis som all annan hårväxt är det bra att klippa till ordentligt någon gång mellan varven. När detta var klart åkte vi och lunchade, därefter släppte jag av min älskling till hans nästa inbokade möte.

Jag slöt upp och plockade upp mannen som snart ska bli min äkta hälft inom kort och vi ventilerade senaste timmarnas händelser och tvättade av en mycket dammig bil. Åkte till Frölunda torg och träffade lilla Amanda som nog växt en dm sedan vi såg henne sist. Vi tog en fika med henne och hon sprudlande som en vårflod om allt mellan himmel och jord💋Vi gick till Zoobutiken och kollade på fåglar och strosade i lite klädbutiker då jag letar efter en blus. Hittade potensiella men ingen som var den perfekta. Köpte en mjuk skjorta i skrynklat tyg. Letade kavaj också men ingen hittade jag som var som jag ville ha vare sig i utförande eller kvalitet. För myckett folk överallt. fredag em vad hade jag räknat med? Vi var tvungna att åka vidare och lämnade tillbaka den lånade dottern till modern som satt och väntade på oss. Vi åkte ner till Linnéplatsen och köpte en vimpel och beställde en landskapsflagga. Ner till Nordstan för att se om det fanns blus/kavaj där men oj så mycket folk det var. Längesedan jag var i Göteborg och hade faktiskt GLÖMT hur det är här så näpp, det blev en kort runda och jag kände tröttheten komma över mig som en tung sten. Jag ville bara HEM! Magnus fick köra hem och det blev inte så mycket sagt under hemresan. Kände mig totalt klubbad. Alla tankar kring allt som sker som man inget kan göra något åt, såvitt man inte är smått förmögen och orkar prosessa. Modersinstinkten i mig som känner starkt hur fel saker är och hur bra allt skulle kunna vara om ... Om detta om ska jag skriva vid ett annat tillfälle som jag förklarade här i början. Nu ska jag strax luta mig tillbaka i min älsklings famn och bara vara. Försöka vila och samla ny kraft. Vissa saker suger min energi och vissa saker dränerar mig fullständigt och detta om är ett element som suger till 100% 😠 

Vi blev sena hem, hämtade upp taxarna och pizza på hemvägen. Allt var uppskattat när vi kom hem till älskade Djursätra. Min lilla Flisas kille Niklas hade kommit hit och det är alltid lika trevligt. Vi åt och fixade undan lite i köket och nu är det dax för fredagsmys vilket i kväll blir enbart soffmys. Hoppas er vecka varit till belåtenhet och att ni alla får en fin lördag med lite vårsol🤩Puss & kram och Godantt!