Tisdag 8/3

8. mar, 2016

Vår dag, kvinnodagen. är de övriga 364 männens då? Såklart inte. Tycker det är bra att kvinnan blir uppmärksammad och önskar att världens resurser skulle fördelas mer rättvist över lag. Inte enbart mellan män och kvinnor utan genrellt. 

En bahaglig dag förutom vädermässigt. Jag vaknade runt 4- tiden av att Magnus klocka ringde och det var dax för honom att bege sig till jobbet. Ada och Signe tyckte nog att det var lite märkligt att vi inte låg i sängen för de kikade förvånat upp och såg frågande ut. Men de trivdes allt gott i värmen. Jag lyckades somna om rätt snabbt efter att han gått. Upp 7:30 och åkte och hämtade upp Heidi vid bussen. Vi åt frukost tillsammans och hade en riktigt trivsam mor-dotter fm ❤Jag fixade naglarna, vi pratade lite bröllop och så blev jag inkörd till stan. Heidi skulle låna bilen till lite ärenden. Jag gick till optikern och hämtade ut mina nya glasögon och det var liten obehaglig känsla första timmarna men jag har ju haft progresiva innan så ögonen vande sig snabbt. Ett snäpp upp på den sk läsrutan så nu ser jag allt med skärpa 😀Köpte en sallad, gick till apoteket och därefter till jobbet. Trevliga kunder, lite nytt att pyssla med. Ja tänk, badsäsongen är snart igång. Känns ju rätt långt bort dagar som denna🤔Men vi vet ju att den kommer och om en månad är det vitsippor på gång och andra fina vårtecken. Längtar verkligen..

Jag stängde butiken strax efter 18 och åkte hem till de små. Bakade lite bröd och förberedde lite kvällsmat till den resande. Han kom timman efter mig. Nu sitter vi här igen vid brasan, jag är ledig i morgon och ska till föräldrarna och städa. Magnus börjar efter lunch så det blir sovmorgon. Vet ju vad det innebär, inte sover vi länge men vi får frukost tillsammans💋 Hoppas att alla kvinnor sträckt på sig lite idag och tagit plats. Det har jag gjort och dessutom sett mer av allt med mina nya🤪

Önskar alla en godnatt och kärlek till alla underbara kvinnor out there❤