Söndag 6/3

6. mar, 2016

Här på Djursätra är det verkligen guld och gröna skogar. Tillvaron är på topp. V kan inte ha det bättre. Jag känner mig enormt tacksam för mitt liv nu. Har så mycket att se fram till och många fina människor runt omkring oss. En brokig skara, alla av olika slag och alla tillför de något😀Som i kväll hade jag två mysiga busiga kvinnor här på massage och när den ena var klar så gick den andra ner i köket och lagade till två fina goda hönekakapizzor som jag och min älskling blev bjudna på. Sådana massagekunder är unika🤪me like. Min älskling har somnat nu, han ska upp vid ett-tiden och bege sig på snöiga vägar ner till skåne och lossa grönsaker på ICA. Jag sitter uppe en stund till och ska snart läsa en fin och omfattande förklaring-uppsats som Flisan gjort om adhd -Vad är ADHD? Min kloka vackra tös Elise fick diagnosen i sept-15 och har gjort en radikal förändring och visat enorma förändringar i positiv rikting med hjälp av viss medicinering och eget arbete b.la genom att ta reda på fakta och lära sig om hur det påverkat henne och vad som händer i hjärnan med detta symptom. Alla föräldrar tycker nog att sina barn är bra på alla vis, det tycker jag också men banne mig så är de ambitiösa också. Det blir rejält det de tar sig för. Stolt mor❤ Denna helgen har varit underbart mysig och vi har gjort en del. Vi var hemma och hade myskväll på fredagen bara jag å Flisan, vi var ute med Heidi på Lördagen och idag var vi i Hjo och fikade mm. Inte ofta det blir en perfekt helg totalt på alla vis. Ungarna har ju sina intressen och vill inte alltd hänga med sina föräldrar.. men ibland så får man en HEL helg💋

Magnus, han har en så behaglig framtoning och hans rara gulliga sätt gör vem som helst glad. Mina vänner uppskattar honom och barnen älskar honom för hans enkelhet och små saker han gör i välmening. Jag stannar upp, reflekterar och NJUTER🤩Visst blir man glad av att ha gott om pengar men god hälsa och en kärleksfull relation är guld värd. 

Har gjort klart våra inbjudningskort och skrivit alla adresser. Nu väntar vi bara på en liten detalj som jag hoppas dimper ner i brevlådan under veckan. HJÄLP! Lotta, vi blir närmare 100 🙃Men vad tusan, ser verkligenfram till ett hejdundrande kalas och i gårkväll träffade vi den charmige bluesälskande man med sin rara hustru som vi bett ta lite foto på oss dagen D. Så nu är en del till förankrat och klart! Han är inte bara duktig på att fota han är också lycklig far till en utav grabbarna i Shipwreckers. 

Idag åkte vi i Hjo på förmiddagen, tog en fika på mysiga café Känsla och en kort promenad längs strandpromenaden. Det snöade och blåste kallt så det blev just en kort. Brrr. Ada och Signe vart måttligt roade. En sväng in på Ica och hem och fixade till lite lunch. Skrev adresser. Rena avkopplingen. Så nu är jag/vi redo för en ny arbetsvecka och övriga åtaganden. 

Vissa flyttar och även våra vårfåglar som snart  kommer från södra Europa hit upp efter en vinter i värmen. Tänkvärt är att vi vet med säkerhet att Tranorna kommer till Hornborgasjön men övriga flyttfåglar känns lite mer osäkert vart de hamnar.. De trivs ju här sommartid men sen vill de vidare till nya häckplatser..😙

Nu mina vänner tänker jag fortsätta att läsa flisans fina uppsats. Ni får alla ha en fortsatt trivsam kväll. Här snöar det och det känns nästan jullikt. Kram till er alla och GODNATT!