Fredag 4/3

5. mar, 2016

I dag kom pappret om sk hindersprövning, samt personbevis och papper om kommande namnbyte. Betalt in 1800:- för det kostar det även om namnet inte blir godtaget. Morr, dyrt. Vi vet i allafall att det inte finns någon inom Sverige som heter det. Nytt och fräscht😀10 veckor tar det normalt att få frågan undersökt men då det är ett helt nytt namn ska det kunggöras och då tar det 5 veckor extra. Mycket man inte vet..

Idag har det varit en bra och bekväm dag. Men aningen trött för jag vaknade strax före 4 och strax före 5. Magnus var inte hemma då och vid 5 tiden blev jag lite ororlig🤨Det hade ju snöat så jag messade honom och han ringde upp och var på hemväg men det hade varit besvärligt och köra och trots hans vana så kändes det obekvämt. Massor av snö på vägen , helt oplogat. En kvart senare kröp han ner brevid oss och Signe blev överlycklig. Älskar att se honom. Blir lycklig var gång. Hans mjuka fina skägg med en aningen röd ton i, hans vita tänder och fina leende. Låg och njöt av att bara titta på honom  när han somnat och tänkte att så ska jag förhoppningsvis vakna upp resten av mitt liv❤Somnade om till halv 8, gick upp och försedde alla djur på Djursätra med mat samt begav mig ut och skottade upp en liten gång ut till bilen. Åker ju inte till jobbet i Graningekängor direkt och vill inte traska runt i finskor i slabbet. Min älskling vaknade lagom tills det att jag hällde upp kaffet. Vi pratade igenom lite av varje och vad dagen bar med sig i planeringen. Han dammsög och jag lagade till en bra lunch. Vad enkelt det är att göra mat i ugnen på långpanna. Så enkelt. bara att hacka ner vad man vill för grönsaker, kött eller fisk och krydda och blanda ihop och huss in bara och med varmluft tog det 30 min, 🤩kallas det snabblunch? V lunchade och jag gjorde matlåda till honom. Fina mackor hade jag gjort timmen innan. Kokade ingefärte med citron som drack på morgonen. Fräacht. Ska skiva ner lite mer ingefära i morgon. Tyckte att det var aningen svagt. 

Väl på jobbet var det lite småsegt. Vädret påverkar, helt klart. Eftermiddagen höll det upp och folket strömmade till. Kul. Hade en sååå söt tant som hade lite bekymmer. Hon kom ner med sin man och son. Det var dagens guldkort. Så rar och hon blev så glad och tacksam💋Jag stängde butiken och åkte hem till de små liven. Flisan hade mycket och bära så jag körde in till staden igen och hämtade upp henne. Vad gör man inte för de små🤪

Vi stannade till på Sörboden och köpte fredagsmys bestående av matjesill, brieost och mörk choklad. Vi åt lite när vi kom hem och nu har vi spelat kort och flamsat. Rätt trötta båda två. Magnus ringde och berättade att jobbet flöt på bra och han räknade med att vara hemma runt 02. Längtar efter honom. Gör jag alltid när han inte är hemma. 

Nu ska jag krypa ner och knö med Ada, Signe ligger inne hos Flisan i kväll. Hon kommer säkert in hit när Magnus kommer. Signe är pappas gris❤

Hoppas ni haft/har en go fredagskväll. Längtar redan till i morgon frukost. Familjen samlad igen. Puss å kram till er. Natti natti!