Torsdag 3/3

3. mar, 2016

Mars kommer att bli händelserik då vi har mycket trevligt inbokat. Kul!😀Denna helgen blir det jobba och Glädje, nästakommande helg blir det skåne och Tyskland. Minst en visning med Alpnäring efter den resan och helgen därefter är det påsk och då blir det jobba och sjunga gospel och helgen efter det får vi besök från Uddevalla. Jobbar rätt mycket nu i Mars men det behövs, min madrass är inte fylld, än🙃Trevligt att ha mycket på g. Tiden rinner iväg och våren närmar sig och jag njuter till fullo. Våren är en härlig tid, särkilt innan allt slått ut och man anar vad som komma skall. 

I natt har jag hållt på att planera occh rodda med saker kring vårt bröllop och det var en hel del jag fick gjort. Kruxet var att när jag vaknade så blev jag paff att inget var klart. Märkligt när man drömmer så verkligt. Fin morgon med Magnus på hemmaplan. Frukost tillsammans och därefter blev det en snabbis i duschen och så in till jobbet. Ja snabbis i duschen innebar att jag inte stog där en halvtimma🤪I väg till jobbet. 3 plus och snön hade börjat slaska. Klaffs, klaffs. En hel del sysslor under dagen särkilt tycker jag om när det kommer ner damer med en sparad lapp på bhmodell de burit åratal och inte vill byta men går nöjda hem med en röd av helt annat märke och utförande. Det är glädje😀 Slutade 17 idag och gick till närliggande butik och köpte jeans. Detta med strech alltså, vilken klok människa kom på detta? Inte 17 vill man nu ha sträva pappriga stela jeans utan det inte, oh no! 2 överdelar i nästa butik och därefter hem. Längtar hem ibland även när jag endast varit borta en halvdag, det är en härlig känsla. 

Måste få berätta om Alpnärings hårschampo och balsam. Jag har ju hållt på och färga, tona och greja med mitt hår i många år och stundtals skadat strukturen på håret med alla omgångar som det har fått stå ut. Därefter har jag köpt all sköns preparat för att rädda det. Saxen har oftast varit det enda men hjälp!, det vill man ju inte. I nuläget är håret helt ok och i hyffsad kondition. Anväder bra schampo mm men dit jag vill komma är att jag köpte hem schampo och balsam från Alpnäring och har använt det 2 ggr och håret har fått en fantastisk lyster, YEAH! Detta är ju ekologiska produkter och det har jag förvisso köpt förut men inget har tidigare gett SÅ bra resultat. Tacksam och glad. Dessutom doftar håret ljuvligt. Kan alltså varmt rekommendera detta till alla oavsett känslig hårbotten, torrt hår fett eller vad som. Naturligtvis kostar det en slant men vad gör inte det? Vi lägger mycket pengar, ofta på en massa onödigt skräp. Så att kosta på sig bra produkter till in och utsidan, att ge sig själv god kvalitet är ju A & O! 

Nu stter jag här och skriver och ska strax gå en trappa upp och göra kväll. Viking tog mig "ut" på ett par km innan kvällsmackan och det var skönt och välbehövligt. Mitt knä känns bättre av att hålla igång. Önskar jag kunde bli förgiftad av den där träningsnojan men ack, den har lyst med sin frånvaro större delen av mitt liv. Får vara glad att jag får till det på detta sätt. Bättre än inget 😋 Ska rensa ut min garderob i morgon. Skulle gjort det i kväll men roligare i dagljus. Har inte så stor garderob, minsta ever och atagligen den minsta i min bekantskapskrets men ändå finns det saker jag inte använder och kan jag vara utan. Man ledsnar ju också på det som hängt där ett tag. Ett plagg in fem ut, bra deal tycker jag.

Nu mina vänner får jag önska er en forsatt fin kväll och en ljus fin början på nästa som innebär fredag! 

Natti natti!💋