Onsdag 2/3

3. mar, 2016

WOW🤩 Ewe, thina säger jag bara! Jag älskar verkligen att slå på Conga. Man har känslan i hela kroppen och den är så häftig. Verkligen min grej🤪Kom nyss hem från älskade kören och både mitt solo i the cross samt min insats på Congan blev bra. Härligt att själv känna sig nöjd. Så nu är jag pigg och har massor med energi som jag borde konservera till bättre tillfälle. Det är ju läggdax. Förvisso skulle jag ju kunna gå ut och skotta, ja, ni läste rätt. Det snöar stora flingor. Snön bara vräkte ner nu på väg hem från Skövde. Men jag tänker att det är säkert borta tills i morgon bitti. En plusgrad här ute hos oss så det är ju inte säkert det ligger kvar..

Vaknade tidigt. Detta med sovmorgon är inte riktigt min grej särskilt inte när det nu är ljust på morgonen. Underbart med ljuset men då vaknar jag allt tidigare. Får väl börja dra ner mörkläggningsgardinen men drar mig för det. Lite dubbelt -vill sova längre än 7 men älskar att vakna med ljuset. Knäppt. Lyxen att ha min älskling bevid mig hade jag i morse, han skulle inte börja jobba förrän runt 13 så vi fick halva dagen tillsammans. Frukost med nybakt bröd, högre krav i livet behöver man inte ibland. Funderingar på namnbyte kom till mig starkt och jag delgav min älskling, tänka och känna efter.

Magnus fick lite nyheter i ett samtal i morse som sedan tog upp en del av förmiddagens konversation och tankar. Vissa borde funder över att man är inte bara ansvarig för det man gör, utan även det man INTE gör! 

Vi drack 11-kaffe och jag donade med  tvätt, fixade lunch och vi åt innan  Magnus stack iväg. Jag gick ut en längre runda med Ada och Signe och åkte därefter in till jobbet. En del att göra under dagen och lite nytt fräscht att hänga upp i butiken😀 Jag förberedde även lite till kvällens BH-kväll. Slutade 18 och gick och tog en latte och macka på Espressohuse samt köpte kuvert och pennor till kommande utskick. Till Hentorp med sång och kryddleverans. kanonkväll som sagt. Min älskling väntas hem först efter midnatt så jag ska göra kväll nu och försöka somna lite innan han kommer hem men det kan bli svårt. Vaknar ju ändå alltid när han kommer hem eller går upp så kanske läser lite. En stor portion av munter energi skickar jag ut nu i kväll via etern. Önskar verkligen man kunde dela med sig av det man känner ❤ Sov så gott alla fina människor. Kram!