Fredag 26/2

26. feb, 2016

Har verkligen känt mig älskad idag❤ Det kom ett blombud till jobbet idag och jag blev verkligen paff. Han frågade om det fanns någon Annika på bygget och förvisso fanns det det men jag tänkte främst att det var någon i provrummen som var den lyckliga men det visade sig att det var till MIG😀Min älskling har verkligen fått mig att känna mig extra älskad idag. När jag kom hem var det ljus tända i köket och en mysig kvälslmat stod framdukad, vin var upphällt och Peter le Marc i högtalarna. Vad mer kunde jag begära efter en arbetsvecka? Underbart. Efter maten drog han med mig ner i källaren, han tyckte jag skulle sätta på bastun i kväll. Då visade det sig att han gjort en fin hylla i tallträ med konsoller han målat och satt upp för badrockar, doftolja till bastun mm. Han är för söt när han sätter igång och grejar. jag blir varm i hela kroppen när han är näst intill lite barnsligt ivirg med att få visa vad han gjort.🤪Nu sitter vi och softar och ska strax basta, Flisan är på väg hem med Niklas som kommit för att vara hos oss även denna helgen, trevligt. 

Denna morgonen kände jag mig nästan fri från den förkylning jag var påverkad av i går, tror att det var utrensning. Gick mina km och det kändes  så skönt och inget ont alls i mitt problemknä. Skönt! En vacker morgon och solen gör mig pigg. Frukost och en stor kopp kaffe. Ut med de små och iväg tll jobbet. Heldag och en hel del att göra. Endel riktigt mysiga kunder och endel stressade och forcerade. Faktum är att vissa ber man vänligt att det är bättre att de kommer en annan dag när de har mer tid. Då blir det nästan glada och lugnare när det hör det💋Plockat med massor och hängt upp mängder sedan kvällens visning igår. Phu! En rar väninna kom på besök och hade med sig sig en hamburgare till mig. Hade glömt min lunch.. Så kom blombudet med blommor från min älskling. Så fina med fina ord❤Stängde butiken strax efter 18 och åkte hem via posten och hämtade stora paket med kryddor mm. Fint och bara mys när jag kom hem. Åt och bytte om inför nästa pass. Massagekund var inplanerad och han var punktlig. Kvällens sista åtagande. Nu är arbetsdagen slut och jag tänker njuta några timmar med min älskade fina familj. Känner mig lycklig och tacksam och oerhört älskad. 

Önskar alla en fin mysig fredagkväll med allt vad som hör en fredagskväll till. Chips dipp och godis kanske, ett glas vin eller två, en film eller spel... Kärlek till alla, delar gärna med mig en smula. Puss å kram på er!